head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

MHP--Milliyetçi Hareket Partisi  Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Sünbül, "31 Mart'ta yerel seçime parti olarak hazırız. Hem merkezde, hem de kırsalda güçlüyüz. Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalışıp, Alanya Belediyesi'ni yeniden kazanıp, Büyükşehir Belediyesi'ni de yeniden geri alacağız" dedi...

Alanya’da 102 mahalleden vatandaşları parti binasında ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve ekibi;  Her gün akşam Alanya’da bir mahallede seçmenlerle bir araya geliyor.

 


BAŞKAN SÜNBÜL; “ÇİFTE ZAFER YAŞAYACAĞIZ”
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı  mahalle buluşmalarında muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyleyen MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, “Partimizde seçmenin derdini dinliyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bir yandan da sandık görevlilerini belirliyor, sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhur İttifakı olarak Alanya Belediyesi’ni yeniden kazanmak, Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden geri almak için çalışacağız. Hedefimiz 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak yeniden çifte zafer yaşamak” dedi.

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler