head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik bugün Alanyamızın üst düzey protokolüne nezaket ziyaretinde bulundu...

ZİYARET 2 37333
Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte;

ZİYARET 3 f536b

--Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer,

--Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,

--Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ı ziyaret etti.

ZİYARET 4 67007
ALANYA’MIZA DEĞER KATMAK İSTİYORUZ...


Ziyaret sırasında, Başkan Adayı Özçelik coğrafi konumu, kent tarihi, kültürel mirası düşünüldüğünde Akdeniz’in incisi olan Alanyamıza hizmet etmek için yola çıktıklarını, amaçlarının Alanyamızın Alanya’da yaşayanlar açısından vazgeçilemez, Alanya dostu olan ziyaretçileri için en çok tercih edilen şehir niteliğini geliştirmek olduğunu ifade etti.

ZİYARET 5 b05c3

Osman Tarık Özçelik, “Alanya’nın 200 metreyi 100 metre koşar gibi hızlı koştuğunu, bu nedenle çok yorulduğunu belirtti”.

Özçelik, “Alanya’yı çağdaş, modern, özgün karakterli, örnek bir yaşam merkezine doğu dönüştürmeye talibiz, Alanya’ya değer katmak istiyoruz”. Şeklinde konuştu.


Osman Özçelik ziyaretler sonrasında “Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Emniyet Müdürümüze misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

HABER: İbrahim   AKDAĞ

Gazeteler