head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, partisinin İlçe Başkanı Hilmi Er’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu...

ŞAHİN ERİ ZİYARET ETTİ 1 c1df2

Mehmet Şahin toplantı salonuna girince salonda bulunan bütün partililerin ve ilçe yönetiminin elini tek tek sıktı ve sonra toplantıya geçildi.

 

ŞAHİN ERİ ZİYARET ETTİ 2 16e65

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Er yaptı. Mehmet Şahin’in adaylığına tam destek verdiklerini belirterek, Alanya’yı İYİ Parti’ye kazandırmak için farklı projeler ve hizmetler sunacaklarını söyleyen Er, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde zaferi elde etmek için gündüz oturmadan, gece uyumadan çalışacaklarını ifade etti.

 ŞAHİN ERİ ZİYARET ETTİ 3 fcdc6


MEHMET ŞAHİN; “MAZERET DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ”...


Mehmet Şahin ise, Hilmi Er ve partililere teşekkür ederek, adaylık sürecinde ve seçildiği takdirde mazeret üretmeden halkın refahı için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Alanya’da kentsel dönüşüm, sosyal alan, otopark, konut ve kira sorunlarına ilişkin projelerini de anlatan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kentsel dönüşümü ada bazında yaparak sosyal alanların ve otoparkların daha çok olmasını hedefliyoruz. Alanya’daki memurlara da baktığımızda çoğu tayinlerini başka şehirlere istiyorlar. Fahiş fiyatlı kiralar buna neden oluyor. Biz vize alırken birçok hesap dökümü istiyorlar, bir sürü prosedür var. Bu yüzden yabancılar için Alanya’da yaşamanın da bir prosedüre tabi olması gerekli, kendi vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri var elbette.”

 

Basının sorularına da cevap veren Mehmet Şahin, Bir buçuk yıldır halkın içinde seçim çalışmalarını yaptığını;  seçime bir ay kala bütün projelerini kamuoyu ile paylaşacağını ve mitinglere başlayacağını söyledi.

 

 

 

 

HABER:  Ayten YILMAZ

Gazeteler