head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, yoğun programları devam ederken bugün Konaklı Mahallesi’nde Konaklı Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi...

ŞAHİN KOOPERATİFDE VE PAZARDA 3 af497

Kooperatif Başkanı Adem Şanlı ve yönetiminin daveti üzerine kooperatif üyeleri ile kahvaltı programında bir araya gelen Şahin, kooperatif üyelerinin sektörlerinde yaşadıkları sorunlar yanında Alanya’ nın ve Konaklı Mahallesi’nin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü ve projeleri ile ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Program sonrası Konaklı Semt Pazarında pazar esnafını da ziyaret eden Şahin, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

 

ŞAHİN KOOPERATİFDE VE PAZARDA 2 65b62

Konu ile ilgili açılama yapan Şahin, “Bugün Konaklı Halk Otobüsleri motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin daveti ile sektörde faaliyet gösteren esnafımız ile bir araya geldik. Onların sektörde yaşadıkları sorunlarını dinledik. Konaklı Mahallemiz ve Alanya’mızın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda Konaklı Semt pazarında çalışan esnaflarımızı da bugün ziyaret ettik. Pazar esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın da sorunlarını dinleyerek sohbet ettik. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için kooperatif başkanımız Adem Şanlı ile yönetimi ve üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler