head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Alanya ve çevresindeki mahalleleri gezen Demir, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve projelerini anlatıyor. Alanya'da düzenlenen çeşitli etkinliklere de katılan Demir, hem destek veriyor hem de konuşmalar yapıyor.

DEMİR HER YERDE 2 9ce88

Demir, son olarak Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP) tarafından Gazzeli şehit çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada yaptığı konuşmada, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı ve dünyada zulüm gören Müslümanların yanında olduklarını belirtti. Demir, "Alanya olarak Gazzeli kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Onlara yardım eli uzatmak için buradayız. İsrail'in insanlık dışı saldırılarına sessiz kalmayacağız. Filistin davası bizim davamızdır" dedi.

 DEMİR HER YERDE 4 e85e3

Demir, ayrıca Mahmutlar halk pazarını da ziyaret etti. Pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Demir, talep ve önerilerini aldı. Demir, "Mahmutlar bizim için çok önemli bir mahalle. Buranın sorunlarını biliyoruz ve çözüm yollarını hazırladık. Seçildiğimiz takdirde Mahmutlar'ın çehresini değiştireceğiz. Esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız" diye konuştu.

 DEMİR HER YERDE 5 05f04

Başkan adayı Demir, son olarak Pençe Kilit Harekatı sırasında Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehit olan 12 askerimiz için Alanya'da düzenlenen terör protestosuna katıldı. ALSEV ile Alanyaspor taraftarlarının Atatürk anıtı önünde organize ettiği protestoda Demir, şehitler için dua etti ve terörü lanetledi. Demir, "Vatanımız için canlarını feda eden kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onların kanları yerde kalmayacak. Terör örgütleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu ülkeyi kimse bölemez" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler