head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya Esnaf Odaları Başkanları adına bir açıklama yapan Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya "Oda başkanları olarak yaptığımız iştişarelerin sonucunda bu açıklamayı yapıyoruz. Artık Alanyamıza ilçe gömleği dar gelmektedir. Siyasi iradeden ilçemizin il yapılmasını istiyoruz" dedi...

 

AKKAYA 4db78

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya

 

Alanya Esnaf odaları başkanları adına  bir açıklama yapan  Başkan Ali Akkaya, Devletimizi yöneten iradeye hitaben yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:
"Alanyamızdaki esnaflarımızın temsilcileri olarak bugün oda başkanları olarak yaptığımız iştişarelerin sonucunda yaptığımız en önemli tespit şudur: Artık Alanyamıza ilçe gömleği dar gelmektedir.
Kış nüfusuyla yaklaşık 400 bin, yaz nüfusuyla 1 milyon kişinin yaşadığı, ekonomisiyle, araç sayısıyla, tarımıyla, turizmiyle ilçemiz artık ilçe statüsüyle çok zor şartlarda yönetilmekte ve ivedilikle şehrimizin il olması gerekmektedir.
Ülkemizdeki birçok ilden daha büyük, bağlı olduğu ile 140 kilometre uzaklıkta olan ilçemizde özellikle Büyükşehir Yasası'ndan sonra il gereksinimi had safhaya çıkmış ve şehrimizin il olması elzem hale gelmiştir.
İlçemizdeki binlerce esnafın temsilcisi olan oda başkanları olarak bizler ilçemizin il yapılmasını, mahalle statüsündeki bazı mahallelerimizin ilçe yapılmasını daha verimli yönetilebilirlik açısından siyasi iradeden talep etmekteyiz."

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler