head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Ankara’da İYİ Parti Alanya belediye başkan adayı olarak açıklanması sonrası ilk ziyaretini, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna gerçekleştirmiş ve ardından Alanya’ya dönüşünde ilk ziyaret rotasını, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ekip arkadaşları ile birlikte Alanya Garnizon Şehitliği olarak belirlemişti.

 

ŞAHİN ZİYARETLERİ 2 3a2b7

 

Gerek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemde gerekse Alanya Belediye Başkan adaylığını açıkladığı günden bugüne halk ile iç içe yoğun ziyaret trafiğinde olan Şahin’in adaylığının kesinleşmesi sonrası zaten yoğun olan temposunu arttırarak ziyaretlerine devam ettiği dikkatlerden kaçmadı.

 ŞAHİN ZİYARETLERİ 3 2cf06

Mehmet Şahin, bugün de yine İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ekip arkadaşları ile birlikte Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’ i ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’ i makamında ziyaret etti.

 ŞAHİN ZİYARETLERİ 5.jpgADEMBAŞKAN İLE 2db9b

Ziyaretler ile ilgili Şahin, “ Alanya’mıza hizmet için bu yolda hiçbir parti ismi kullanmadan Alanya Belediye Başkanlığına aday olduğumu kamuoyu ile paylaşmıştım. Bugüne kadar da bildiğim yolda çalışmalarıma halk ile iç içe devam ettim. Ben, her zaman milletin gücüne inandım. Bu inancımla da adaylığım ile ilgili hiç şüphem olmadı. Adaylığımın açıklanmasının akabinde öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda ziyaret ettim. Alanya’ya dönüşümde de dün İYİ Parti Alanya İlçe Başkanımız Hilmi Er ve ekip arkadaşlarım ile birlikte bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ziyaret ettik. Bugün de yine İYİ Parti Alanya İlçe Başkanımız Hilmi Er ve arkadaşlarımızla öncelikle devletimizin makamı olan Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret ettik. Sonrasında da milletimizin makamı olan Alanya Belediye Başkanlığı makamında Sayın Adem Murat Yücel’ i ziyaret ettik. Ben şimdiden 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerin ülkemiz ve Alanya’mız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

ŞAHİN ZİYARETLERİ 5.jpgADEMBAŞKAN İLE.jpg 2 6f6bf

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler