head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Bugün İYİ Parti Antalya İl Yönetimi tarafından Antalya'ya davet edilen Hilmi Er'in İlçe Başkanı olması konusunda mutabakata varıldı...

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe'nin istifasının ardından yaşanan belirsizlik süreci bugün itibarı ile sona erdi.

İYİ Parti Antalya İl Yönetimi tarafından bugün Antalya'ya davet edilen Hilmi Er'in İlçe Başkanı olarak atanması konusunda mutabakata varıldı.

03762609 4ed9 4be1 a87c a8c24b9ece07 8766e

İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, henüz resmi atamanın yapılmadığını ancak Hilmi Er'in Alanya İlçe Başkanı olarak atanması konusunda mutabakat sağlandığını söyledi.

Hilmi Er ise; " Cuma günü Ankara'dan gelecek resmi atama yazısı ile Bismillah diyerek göreve başlayacağız. Zaten bunu siz değerli basınımız aracılığı ile kamuoyumuzla da paylaşacağız." diyerek atamayı doğruladı.

İYİ PARTİ ALANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK MEHMET ŞAHİN DE AÇIKLANACAK...

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Şahin'in kısa süre sonra; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımı ile açıklanacağı ve Meral Akşener'in  adayımız diyerek Mehmet Şahin'in elini kaldıracağı da gelen bilgiler arasında.

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler