head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya’dan Manavgat’a giden ve içerisinde CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bulunduğu araç, saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı...

 

CHP Alanya  İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin içinde bulunduğu 06 CHP 507 plakalı parti aracı Manavgat’ta saldırıya uğradı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in toplantısına katılmak üzere Manavgat’a giden CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan pazaryerine giderek parti aracını park etmek istedikleri sırada olay çıktı. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Birer’in otoparkta aracı park etmek isterken önünde bulunan iki kişiye korna çalarak yol istemesi üzerine olay çıktı. Yol vermek istemeyen kişilerden birinin aracı tekmelemeye başladığı, ardından aynalara vurarak kırdığı, arka cama ise tekme ve yumruk ile vurarak kırdıkları belirtildi.

Araca saldıran ve küfür eden 2 kişinin pazar  yerinde bulunan ve kendilerini uyaran bir kadını darp ettiği de öğrenildi.

İhbar üzerine Manavgat Polisi’nin olay yerine gelen polis 2 kişiyi gözaltına aldı. CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de karakola giderek saldırganlardan şikayetçi olduğu kaydedildi.

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

Gazeteler