head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

Alanya Belediyesi’nin Kızılalan Kent Ormanı’nda yaklaşık 10 bin m2 alanda hayata geçirdiği 100. Yıl Macera Parkı 3 Aralık Pazar günü saat 13.00’te yapılacak açılış töreni ile hizmete girecek...

MACERA PARKI AÇILIYOR 2 5b2e7

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20 milyon TL’ye mal olan tesisisin açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel, açılış günü tesisin ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

MACERA PARKI AÇILIYOR 3jpg f8d46


Alanya Belediyesi tarafından Kızılalan’da inşa edilen 100. Yıl Macera Parkı, 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek açılışla vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

 

MACERA PARKI AÇILIYOR 4 jpg 5c52a

İçerisinde kır lokantası, idari bina, yöresel ürünler satış yeri, çocuk oyun alanı, skyrider, karsız kayak, yüksek halatlı parkur, alçak halatlı parkur, bagjump, çocuk oyun grupları, dev salıncak, tırmanma duvarı, halatlı salıncak, restoran, at ahırları ve pisti, paintball, 200 metrelik çift hatlı teleferik zipline, otopark, tracking ve doğa yürüyüşü yapmaya uygun yürüyüş yolları bulunan tesis bölgenin en büyük macera parkı olma özelliğini taşıyor.

MACERA PARKI AÇILIYOR 5 jpg 1a6f8

 

ALANYA’NIN YENİ BULUŞMA ALANI OLACAK...

Vatandaşların ve misafirlerin dinlenme, eğlence ve sportif aktivitelerini aynı alanda yapabilmesi amacıyla tasarlanan proje hem vatandaşlara hizmet verecek hem de Alanya‘da turizminin çeşitliliğine katkı sağlayacak. Çocukların giderek artan teknoloji ve ekran bağımlılığından uzaklaştırma amacı da taşıyan tesiste, ziyaretçiler gün boyu farklı aktiviteler yapma imkanı bulabilecek.

 

MACERA PARKI AÇILIYOR 6 jpg 8b522

DJ ERDEM KINAY SAHNE ALACAK...

100. Yıl Macera Parkı’nın açılışında ünlü DJ Erdem Kınay sahne alacak. Ülkemizin en önemli sanatçıları ile birlikte çalışan besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Erdem Kınay, muhteşem performansı ile açılış programına renk katacak.

MACERA PARKI AÇILIYOR 7 jpg ca5ee

 

BAŞKAN YÜCEL: ALANYA’YA YAKIŞAN BİR PROJE KAZANDIRDIK...

Alanya’nın her zaman ilkleri başardığına dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölgenin en büyük Macera Parkını, Cumhuriyetin 100. yılında Alanya halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

MACERA PARKI AÇILIYOR 8 jpg 64086

Başkan Yücel, “Alanya halkımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve misafirlerimizin sosyal alanlardan en çok ihtiyaçları olan projelerden biri olan 100. Yıl Macera Parkı’mızı tamamladık. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Pazar günü yapacağımız açılış programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Açılış günü tesisimiz ücretsiz olarak hizmet verecektir.” dedi.

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler