head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

2010 yılından beri Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını ; Alanya esnafının sevgi ve desteği ile yürüten , Alanya'nın sevilen esnaf odası başkanı Velittin Yenialp istifa etti...

 

İSTİFA DİLEKÇESİ 1 c1150

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, önümüzdeki yerel seçimlerde Alanya Belediyesi  Meclis üyesi adayı olmak için başkanlık görevinden istifa etti.

 

İSTİFA DİLEKÇESİ 2 96822

 Velittin Yenialp yaptığı açıklamada, “2010 yılında başlamış olduğum ve o günün şartlarıyla batık dediğimiz bir odayı devraldık. O günlerden bugünlere geldik. Bugün hiçbir kurum ve kuruluşa borcumuz yoktur. Odamızı o günlerden bu günlere getirdik. 13 yıldır bu görevi yapıyorduk. Artık Alanyalı esnaflarımıza çok daha farklı mevkilerde hizmet verebilmek için bu ihtiyacı kendimizde gördük. Bugün itibariyle görevimizi sonlandırdık. Görev sonlandırması sadece Alanya Bakkalar ve Bayiler Odası’ndan değil, aynı zamanda Antalya Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğimden ve Türkiye Bakkal ve Bayiler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğimden de ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı diyoruz. Bizim niyetimiz halis. Bizim niyetimiz Alanya esnaflarına çok daha farklı yerlerde hizmet edebilmek. Bu maksatla yola çıktık. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Alanya’mıza ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bugüne kadar bana sevgi ve dostlukları ile destek veren Alanya Bakkallar ve Bayiler odası üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İSTİFA DİLEKÇESİ 3 f5ae4

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

Gazeteler