head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında sınıf ve okul arkadaşlarıyla birlikte Sugözü İlköğretim Okulu'nun emektar öğretmenleri ile yemekte bir araya gelerek öğretmenler günü geleneğini devam ettirdi...

 

ŞAHİN VE ÖĞRETMENLER 2 6b9fe

Günün anlam ve önemine istinaden öğretmenleri ile pasta kesen Şahin, etkinliğe katılan öğretmenlerine Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı anısına özel olarak yaptırdığı kahve fincan takımı ve çiçek takdiminde bulundu.

ŞAHİN VE ÖĞRETMENLER 3 7850b

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğin dostları ile birlikte kendilerini çocukluğuna götürdüğünü söyleyen Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen sıfatını aldığı günün yıldönümü olan 24 Kasım’da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Sugözü ilköğretim Okulu’nda aynı sıraları paylaştığımız dostlarımız ve üzerimizdeki haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz emektar öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Çok kıymetli öğretmenlerimizin varlığı bizler için çok değerli, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla geçmişi yâd ederek çocukluğumuza da giderek duygulu anlar yaşadık. Her yıl düzenlediğimiz etkinliğimize katılarak varlıkları ile bizleri onurlandıran öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. Sağlık sorunlarından dolayı katılamayan öğretmenlerimize de acil şifalar dilerim.” dedi.

ŞAHİN VE ÖĞRETMENLER 4 5febe

Bu vesile ile en kıymetli varlıklarımız olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz, Cumhuriyetimizin ışığında başarılı nesiller yetiştiren, büyük fedakarlıklarla kutsal öğretmenlik mesleğini icra eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederim. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

ŞAHİN VE ÖĞRETMENLER 5 cdbd5

MEHMET ŞAHİN BİZLERİ HER ZAMAN ONURLANDIRDI...

 

Etkinliğe katılan öğretmeler; “Alanya’ya hizmet yolunda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetlerle bizleri her zaman onurlandıran öğrencimiz Mehmet Şahin’in her yıl olduğu gibi bu yıl da bu güzel etkinliği düzenlemesinden dolayı gurur duyduk. Yetiştirdiği öğrencimiz Mehmet Şahin’e Alanya için çıkmış olduğu hizmet yolunda başarılar dileriz. Bu yolda da büyük hizmetlere imza atacağına olan inancımız sonsuz.” Dediler.

ŞAHİN VE ÖĞRETMENLER 6 11f27

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler