head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Aylık yayınlanan Alanya Time Dergisi’nin Kasım sayısına kapak olan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, kulübün hedefleri, altyapı faaliyetleri ve tesisleşme çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu.

Öncelikli hedeflerinin sporu seven sporcu bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyleyen Erken, kulüp bünyesinde lisanslı ve lisanssız 2500 civarında sporcu bulunduğunu belirtti. 10 farklı branşta spor okullarının yaz-kış devam ettiğini kaydeden Başkan Erken, “ Yakın bir zamanda yapım çalışmaları tamamlanacak olan Oba’da ki yeni spor komplesksiyle birlikte spor dallarını çeşitlendirerek arttırmayı düşünüyoruz. Yeni tesisimizde çocuk ile anneyi aynı anda spor yaptırma olanağı yaratacağız. Antreman saatlerini ona göre ayarlıyoruz. “dedi.

SPOR BAŞKENTİ OLDUK...

Bu yıl Alanya tarihinde ilk kez Efeler Lig’ine çıkarak bölgeye bir ilk yaşatan Alanya Belediyespor’un voleyboldaki hedefi ise Avrupa’ya Kupalarına gitmek.
“Efeler Lig’i hedefini tutturduk, sırada Avrupa Kupaları var.” diyen Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Lig başından beri tek yenilgimiz var. Şu anda 19 puanla 4’üncü sırada yer alıyoruz. Takımımızın Avrupa’ya gitmesi ve Avrupa takımlarının Alanya’ya gelmesi bizi son derece gururlandırır. En büyük hayallerimden biri de bir Avrupa takımının Avrupa Kupası mücadelesi için Alanya’ya getirebilmek. Oyuncu ve ekibimin inancıda bu yönde. Biz takım olarak her türlü Avrupa’da oynayacak kapasiteye sahibiz. Böylece şehrimizin Avrupa’da reklamını da yapmış olacağız. Dolayısıyla bölgenin tanıtımına, ekonomisine ve kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlamış olacağız.” dedi.

 

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler