head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

ALTSO Başkanı Eray Erdem, oda ve dernek başkanlarının ardından bugün de siyasi partilerin Alanya ilçe başkanlarını ALTSO'da buluşturdu. Toplantıda güç birliği içinde hareket edilmesi kararı alındı...

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, toplantıya ilişkin sosyal medya mesajında aynen şu ifadelere yer verdi:
"Alanyamızın sorun ve taleplerinin her zaman ifade  ettiğimiz "Ortak Akıl ve Güç Birliği" vizyonu ile çözülmesi gerektiği inancı ile oda ve dernek başkanlarımızın ardından bugün de siyasi partilerin Alanya İlçe Başkanlarıyla odamızda bir araya geldik.
Herkesin ayrı siyasi görüşü olsa bile "Tek Bir Alanyamız var" felsefesi ile tertiplediğimiz toplantımızda bugüne kadar her alanda uyum içerisinde çalıştığımız ilçe başkanlarımızla Alanyamızın sorun ve taleplerinin derlenmesi, güç birliği içinde hareket edilmesi gibi konularda ortak irademizi koyduk.
Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren ve bugün de bu güzel buluşmada yerlerini alan Alanya Sevdalısı tüm başkanlarıma teşekkür ederim.
Bundan sonra da ikamet konusu başta olmak üzere hiçbir siyasi kaygı içinde olmadan atacağımız ortak adımların güzel Alanyamız için hayırlı olmasını diliyorum.
Bizler Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu güzel birlikteliğin daimi olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." 

 

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler