head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Afganistan,Pakistan ve birkaç Afrika ülkesinde kalan Çocuk felci 2026 yılına kadar dünya da tamamen bitmiş olacak sloganı ile çalışan Tıp dünyası,çalışmalarını hızlandırıken,Dünya insanlık tarihi de bu illetten kurtulmuş olacak...

 

ROTARY ÇOCUK FELCİ 2 2a4d0

ROTARY KULÜBÜ ÇOCUK FELCİNE DİKKAT ÇEKTİ...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Çocuk Felcine Son’ sloganıyla düzenlenen Dünya Çocuk Felci Bisiklet Festivali’nde vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.

 

ROTARY ÇOCUK FELCİ 5 55ba4

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Çocuk Felci Bisiklet Festivali’nde farkındalık etkinliği için vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Alanya Ticaret Odası (ALTSO), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Rotary Kulübü ortaklığında düzenlenen Dünya Çocuk Felci Bisiklet Festivali’ne, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Rotary Kulübü Dönem Başkanı Cihan Duman ve 7’den 77’ye çok sayıda vatandaş katıldı.

ROTARY ÇOCUK FELCİ 4 BAŞKAN YÜCEL f8f1e

YÜCEL: “BU FARKINDALIK ETKİNLİĞİNİN AMACINA ULAŞMASINI DİLİYORUM”

Alanya Rotary Kulübü’nün organize ettiği, Alanya Belediyesi ve birçok kurumun destek verdiği organizasyonda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Dünya’da çocuk felci hastalığını yok etmek ve çocuk felcine dikkat çekmek ve bu hastalıktan etkilenen çocuklarımıza destek olmak amacıyla bu anlamlı etkinliği düzenleyen Rotary Kulübü’ne, destek veren tüm kurum, kuruluşlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Sporun Başkenti Alanya’mızda yapılan bu anlamlı etkinliğin amacına ulaşmasını diler, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

ROTARY ÇOCUK FELCİ 3 8d861

Konuşmaların ardından start verilirken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ALTSO Başkanı Eray Erdem, vatandaşlarla birlikte pedal çevirerek şehir turu attı. 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler