head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Londra Turizm Fuarı nedeniyle temaslarını sürdüren Alanya Heyeti bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek Alanya'yı konuştular...

BİRARADA 2 0c849

 

Kaymakam Fatih Ürkmezer, ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve Konaklı Otelciler Birliği Başkanı Ali Orkan, Bakan Danışmanı Dr Ali Ercan ile birlikte turizm sezonunu değerlendirdi.

BİRARADA 3 bfe28

ERDEM TALEPLERİ SUNDU...


ALTSO Başkanı Eray Erdem burada son günlerin gündemdeki en önemli konularından olan yabancılara ikamet izni ile ilgili yaşanan gelişmeleri aktarıp sektörün acil çözüm bekleyen taleplerini iletti.

 

BİRARADA 4 5f20c

Kaymakam Ürkmezer Başkanlığındaki Alanya Heyeti Ulaşım başta olmak üzere Alanya'nın ekonomisine yön veren sektörlerin taleplerini de Bakan Ersoy'a ilettiler.

BİRARADA 5 3de23

Türkiye standını da birlikte gezerek değerlendirmede bulunan Bakan Ersoy ve Alanya Heyeti fuara katılan Türk firmalarının standlarına da ziyarette bulundular.

BİRARADA 6 fd10b

Bilindiği üzere ALTSO Başkanı Eray Erdem fuardan birkaç gün önce ALTSO meclis üyeleri ve iş insanları ile Londra'da çok sayıda ziyaretlerde bulunmuşlardı.

BİRARADA 7 43330

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler