head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dim Vadisinde bulunun Üzümlü Mahallesi’nin yolu önce genişletilerek altyapısı yapıldı...

Ardından asfalt için hazır hale getirilen 4 kilometrelik Üzümlü Yolu asfaltla kaplanarak konforlu hale getirildi.

 


Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Üzümlü Yolu genişletilerek asfaltla kaplandı. 4 kilometre yolda önce dar olan kısımlar genişletildi.

Ardından düzenlenerek asfalt için hazır hale getirildi. İki gün boyunca süren asfalt çalışması ile konforlu ve güvenli hale getirilen Üzümlü Yolu aynı zamanda Uğurlu ve üç mahallenin kullandığı önemli bir yol konumunda.

“3 ASFALT EKİBİ İLE ARALIKISZ ÇALIŞIYORUZ”...

Merkez ve kırsalda asfalt ve yol düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “2 sathi kaplama, 1 sıcak asfalt ekibi ile merkezde ve kırsalda çalışmalarımız yoğun olarak sürüyor. Gerek vatandaşlarımızın talepleri gerekse planlamalarımız doğrultusunda Alanya genelinde asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Üzümlü Mahallemizden sonra Dim Vadisindeki yerleşim alanlarında yol ve asfalt çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

Gazeteler