head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel; gerçekten ülkemize örnek bir çalışmaya daha imza attı...


Ben gazeteci olarak başkan yücel ve ekibini alkışlamaktan ve Bravo Başkan Yücel haberlerini yazmaktan yoruldum ama sayın başkan mega projelere imza atmaktan, Türkiye'de ilklere imza atmaktan yorulmadı.

haber yorum 92e0f

 


Bakın; Alanya'mızda 102 mahalle var. Bütün mahalle muhtarlarına çağrıda bulundu ve onları yurt dışı gezisine götürmek için ekibi ile bir planlama yaptı.
Bazı muhtarlar, sağlık sebebi ile, bazı muhtarlar işleri dolayısı ile ve bazıları da pasaport çıkarmamış olması sebebi ile geziye katılmayacaklarını bildirmişler ve muhteşem bir sayı ile; yani 80 mahalle muhtarı ile; Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel ve ekibi yurt dışına bir gezi düzenledi.
Yoksulluk ile boğuşan ülkemizde; bazılarımızın yaşadığımız şehrin dışına gitme imkânı yokken; yurt dışına götürülme şansını milyonlarca insanımız bulamıyor maalesef. Keşke biz gazetecileri de götürseler.

 

adem murat yücel 20 ekim 2023 bc2b9

VALLAHİ BRAVO,BİLLAHİ BRAVO BAŞKAN YÜCEL!
Bölgemiz turizm bölgesi, kazancı çok iyi olan iş insanlarımız var. Ve bu değerli iş insanlarının sponsorluğunda belediye bütçesinden bir kuruş harcamadan 80 mahalle muhtarını yurt dışı gezisine götürmek, onların kültürel gelişimine ve dünyaya bakışına ışık olmak muhteşem bir çalışma ve program.
Keşke Ülkemizde ki her insanımız yurt dışında ki diğer ülkeler gitse-gezse-görse.
Sizi ve ekibinizi ayakta alkışlıyorum sayın başkan.

UFKU DAR OLMAMAK GEREKİYOR!
Bu muhteşem organizasyonu eleştirenlere sesleniyorum, bu konuştuklarınız gerçekten boş. Biraz ufkunuzu açın ve mahalle dedikodusundan vaz geçip vizyonunuzu geliştirin. Çünkü hayat bir kere yaşanıyor ve çok kısa. Umarım anlamışsınızdır.
Yüce Allah; her şehrimize bir Âdem Murat Yücel gibi belediye başkanı nasip etsin.

68857702483786248 905b3

 

 

 

Gazeteler