head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av.Mevlüt Çakan'dan eleştirilere maruz kalan muhtarlara destek...

Gelecek Partisinden son bir kaç gündür muhtarlar ve belediye yöneticilerinin yurtdışı gezisi ile alakalı gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Av.Mevlüt Çakan açıklamasında ;

MUHTARLAR :

""Bir kaç gündür muhtarların yurtdışı gezisi nedeniyle eleştirilere maruz kaldığını görüyoruz. Muhtarlar gününde de bu eleştiriler artarak devam etmiştir. Belki ekonomik belki sosyal sebeplerden ötürü ömrü boyunca yurtdışı görmemiş/göremeyecek muhtarlarımızın oraları görüp bilgi ve dünya görüşlerine katkı yapma fırsatı bulmasını olumlu karşılıyorum. Aldıkları asgari ücret ile zor bir iş yapıyorlar, her gün vatandaşın direkt muhatabı halindeler.

Eleştirileri yapan vatandaşımızı kendi mahallesine özgü kaygıları olma ihtimali nedeniyle bir kenarda tutuyorum. Önümüz muhtarlık seçimi kendi mahallelerinde gereken tutumu sergileyeceklerdir.

Ancak bazı siyasilerin bu konu üzerinde tepinmesini anlayabilmiş değilim. Eğer Alanya Belediyesi Özel Kalem Yurtdışı harcama bütçesine bakılırsa hangi siyasi parti meclis üyelerinin kaç kere yurtdışına çıktığı belediye bütçesinden ne kadar ödenek ayrıldığı göreceklerdir. Bu siyasilerin kendi meclis üyelerine de aynı tavsiye ve hatırlatmayı yapmalarını tavsiye ediyorum.""

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler