head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Payallar Mahallesinde yapımına devam edilen yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu...

 

TAVLI ALT İKİ 9fffc

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya'nın Payallar Mahallesi'nde yapımı devam eden 200 yataklı yeni Devlet Hastanesi inşaatını beraberinde ki heyet ile ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yüklenici firma yetkililerinden hastane projesinin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

TAVLI 1 7b3d8

Tavlı, inceleme sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Batı Mahallelerimizin sağlık hizmetlerine daha iyi erişim sağlamak amacıyla inşa edilen bu yeni hastanemizin, Alanya’mız için büyük bir kazanç olacak. 200 yatak kapasitesine sahip olacak olan bu modern hastane, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılayacak. Bu dev eserin bölgemize kazandırılmasında büyük emeği olan başta Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.”

TAVLI 3 d8ad8

Başkan Tavlı, yeni hastane inşaatının Alanya'nın sağlık altyapısını güçlendireceğini ve vatandaşlara daha iyi sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağını vurgulayarak, projenin bölge halkı için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

TAVLI 2 e7a4b

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

 

 

Gazeteler