head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Alanya da faaliyet gösteren medya kuruluşlarının imtiyaz sahipleri,genel yayın yönetmenleri ve çalışanları ile kahvaltıda buluşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, adaylar, ittifaklar ve parti çalışmaları hakkında konuştu...

ALANYA BASINI VE AKP 4.BAŞKAN f2d8b

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, göreve geldikten kısa bir süre sonra  Alanya'da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla buluştu.

 

ALANYA BASINI VE AKP 2 76ab2

Başkan Tavlı, Alanya'nın gözde mesire alanlarından olan Dimçayı'nda düzenlediği kahvaltıda hem basın mensuplarıyla tanıştı hem de yerel seçim ve projelerle ilgili görüşlerini paylaştı.


Kahvaltı sayesinde basın emekçileriyle sohbet etme şansı yakaladıklarını belirten Tavlı, bundan sonra sık sık bir araya gelip şehir adına basının fikirlerini dinlemek istediğini söyledi.

 ALANYA BASINI VE AKP 3 73498

AK PARTİ ALANYA TEŞKİLATINDA YENİ YÖNETİM, YENİ HEYECAN...

Başkan Tavlı yaptığı açıklamada, yeni yönetimlerinin olduğunu ve heyecanlı olduklarını ifade etti. Önlerinde çok önemli bir yerel seçim olduğunu vurgulayan Tavlı, seçim için parti tabanlarının, kadın kollarının, gençlik kollarının ve tüm teşkilatlarının hazır bir şekilde beklediklerini kaydetti.

 

ALANYA BASINI VE AKP 5 76532


ADAYLAR VE İTTİFAKLAR SORUSUNA DAİR ...
Adaylar ve ittifaklar hakkında da konuşan Tavlı, bu konuların genel merkezlerde görüşüldüğünü aktardı. Bu sürecin, parti büyüklerinin vereceği kararla belirleneceğini dile getiren Tavlı, sonrasında diğer aday süreçlerinin de devreye gireceğini bildirerek, beklentilerinin Kasım ayında seçime nasıl ve kimlerle gidileceğinin netleşmesi yönünde olduğunu da ekledi.

 BAŞKAN TAVLI;" 21 YILDIR İKTİDARIZ AMA ALANYA'DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ ALAMADIK"...

Tavlı, 2002 yılında kuruldukları ve iktidar oldukları halde bugüne kadar Alanya’da yerel seçimi kazanamadıklarını hatırlattı.

Alanya’da 65 binin üzerinde üyelerinin olduğunu belirten Tavlı, belediye başkanlığı adaylığı ve diğer konularda partilerinin vereceği her karara saygılı olduklarını ifade etti. Alanya halkının desteğiyle yerel seçimde başarıya ulaşacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

Gazeteler