head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 2.’sini düzenlediği Tropikal Meyve Festivali’ne katılan ünlü televizyon yıldızı Çağla Şıkel, festivalde gerçekleştirdiği programın ardından avokado, muz, mango ve ejder meyvesi hasadı yaptı.

 

ÇAĞLA 2 c2f15

Alanya Belediyesi’nin ‘Avokado ve Mango’ teması ile ikinci kez düzenlediği Tropikal Meyve Festivali 3 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklerle gerçekleştirildi. Festival birbirinden ünlü şefleri ve televizyon yıldızlarına da ev sahipliği yaptı. Programın 3.  gününde ülkemizin en sevilen sabah programı sunucularından olan manken, oyuncu Çağla Şıkel sahne aldı.

ÇAĞLA 3 44e92

 

Çağla Şıkel ile Fit Tropikal Tarifler Atölyesi vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Ünlü isim, vatandaşların sorularını yanıtladı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

 

ÇAĞLA 4 2af8f

ÇAĞLA ŞİKEL HASAT YAPTI...

Programın ardından Mahmutlar’da faaliyet gösteren üretici Sadettin Koç'un bahçesine giden Çağla Şıkel burada hasat yaptı. Avokado, muz, mango ve ejder meyvesi üretilen bahçeyi gezen Çağla Şıkel, tropikal meyvelerin üretim süreci hakkında bilgiler aldı. Tropikal meyvelere olan sevgisi ile bilinen ünlü oyuncu, Alanya Belediyesi’ne böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti.

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler