head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

18. Alanya Uluslararası Caz Festivali, 2. gününde de dolu dolu geçti. Caz sanatçıları Alafsar Rahimov Balaban – Meet Jazz, Elnur Hüseynov ve Acantha Lang tarihi Kızılkule önünde caz severlere unutulmaz bir gece yaşattı...

CAZ 2 83f67
Alanya Belediyesi’nin en önemli kültür sanat etkinliklerinin başında gelen Alanya Uluslararası Caz Festivali, 18. yılında cazseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

CAZ 3 fd5b3

Tarihi Kızılkule önünde 4 gün sürecek etkinliğin ikinci gününde ilk olarak Alafsar Rahimov Balaban – Meet Jazz ve özel konuk olarak Elnur Hüseynov sahne aldı. Akabinde ise Acantha Lang Alanyalı cazseverler ile buluştu.

CAZ 4 01f0c

Alanı dolduran binlerce kişi, usta isimlerin eserlerine coşkuyla eşlik etti.

Muhteşem gecenin sonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaymakam Fatih Ürkmezer ile birlikte iki isme de teşekkür ederek çiçek, plaket ve Alanya ipek kozasından yapılma tablo hediye etti.

CAZ 5 9c710

Etkinliğin üçüncü günü olan yarın ise yine iki değerli isim Alanyalı cazseverlerle bir araya gelecek. Saat 20.30’da ilk olarak sahne Cem Tuncer Quintet de olacak. Akabinde ise saat 22.00’de sahneye Denise King – Alain Jean Marie Quartet ekibi çıkacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm Alanyalıları tarihi Kızılkule önünde gerçekleşecek etkinliğe davet etti.

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler