head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

Seçimlerde ekibi ile beraber, partisini Alanya'da birinci parti yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ görevi yeni seçilen Bülent Kandemir’e devretti...

CHP-Alanya  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenen törende eski ilçe başkanı Çoşkun Karadağ, görevini yeni seçilen Bülent Kandemir’e devretti. Törene CHP Alanya yönetim kurulu üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

 

ec7031dc 8042 4866 9c61 7577a9fc475d 80ccd

Törenin açılış konuşmasını yapan Çoşkun Karadağ, 4.5 yıl boyunca CHP Alanya’da siyaset yaptığını ve partiyi Alanya’da birinci yapmayı başardığını söyledi. Karadağ, "Bu tabii ki bir bayrak yarışıdır. 24 değerli başkanımız var, ben 25. olacağım. İnşallah 26. başkanımız Bülent Kandemir’le bu serüven ve yolculuk devam edecek. Bu bayrak yarışında Sayın Bülent Kandemir Başkanıma bayrağı devredeceğim. Bu bir son değil başlangıç olacak. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere 6 oku hedef gösterdiği gibi muasır medeniyetlere çıkana kadar mücadelemize devam edeceğiz"dedi.

 369690591 7034728279912348 8249746313134332766 n 666c8

Karadağ, Alanya’da örnek bir seçim süreci yaşandığını ve bunun baş mimarının Bülent Kandemir olduğunu belirtti. Karadağ, "Bu bir devir teslim törenidir. Bu bir bayrak yarışıdır, ben bu bayrağı çok daha ileri götüreceğini hatta Alanyamızda Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu günkü azmiyle Alanya Belediyesini yeniden alacağımıza and içiyoruz" diye konuştu.

KANDEMİR; 'YEREL SEÇİMİ ALARAK SİYASİ HAYATIMA KATKI YAPMAK İSTİYORUM'...
Görevi devralan yeni ilçe başkanı Bülent Kandemir ise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değinerek, şehitleri ve gazileri andı. Kandemir, "Biz bir kurumuz ve kurumumuzda devamlılık esastır. Bir bayrak yarışı, çok iyi tasvir ediyor ve anlatıyor. Biz bir kurum olarak bütün hafızayı ele aldık ve kurumumuzu bir adım daha ileri taşımak için elimizden gelen bütün çalışmaları yapacağız" açıklamasında bulundu.

Kandemir, partiyi birinci yaparak teslim alan Çoşkun Karadağ’a teşekkür ederek, yerel seçimlere odaklandıklarını ifade etti. Kandemir, "Şunu biliyorum: Adım attığım ve sözüme başladığım günden beri sürekli olarak yerel seçim diyorum. Allah izin verirse, Alanya’da yerel seçimi alarak ben de siyasi hayatıma katkı koymak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisine katkı sunmak istiyorum. Bu artık bizim üzerimizde" şeklinde konuştu.

 

Kandemir, yeni yönetici arkadaşlarına kucaklayıcı ve birleştirici olacaklarını söyleyerek, "Herkesle beraber çalışan, herkesle bir bütün olarak kongrede dediğim gibi; içeride bir sevgi yumağı, dışarıya karşı ise sert bir yumruk olarak hareket edeceğiz. Umarım bize güvenen Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Alanya halkını mahçup etmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

371237172 844859733527504 2409579438109951795 n 829a4

Törenin sonunda Bülent Kandemir, Çoşkun Karadağ'a ve ilçe yöneticilerine görev süresince yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

CHP ALANYA ÖRGÜTÜ, KANDEMİR BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPTI...

CHP Alanya  İlçe Başkanı Bülent Kandemir liderliğindeki yeni ilçe yönetim kurulu oluşturuldu. Mehmet Can Karagöz ilçe sekreteri olarak atanırken, Mustafa Uğuz ve Hanife Taşar, Örgütlenme Başkan Yardımcısı olarak görev alacak. Strateji ve Propaganda Başkan Yardımcılığı pozisyonunda Anıl Topal, Gençlik Politikaları Başkan Yardımcılığında Birkan Ceylan, Kültür Sanat Politikaları Başkan Yardımcılığında Deniz Özdemir görevlendirildi.

İlçe örgütünün mali işlerini yürütecek olan sayman Ayse Çakır olurken, Siyasal İletişim ve Basın Başkan Yardımcısı olarak Mustafa Toksöz, Emek Örgütlenmesi Başkan Yardımcısı olarak Abdulhamit Kanak, Kent Politikaları Başkan Yardımcısı olarak Necati Vural, Bilişim Sorumlusu olarak da Münevver Gülten görev yapacak.

Batı Mahalle Örgütlenmesi Başkan Yardımcılığını Hasan Görgülü, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığını Mustafa Kaptanoğlu, Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılığını Hasan Eminoğlu, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığını Sebahattin Çetin üstlenecek.

Eğitim Sekreterliği görevini Gülnur Türk üstlenirken, Doğu Mahalle Örgütlenmesi Başkan Yardımcılığını Sezer Bağışlar, Kırsal Örgütlenme Başkan Yardımcılığını Sami Uzun, Etkinlik ve Organizasyon Başkan Yardımcılığını Mehmet Birer, Demokratik Kitle Örgütleri Başkan Yardımcılığını ise Metin Duman üstlendi.

 

 

 

HABER:  Uğur AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler