head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

 

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçını taraftarları önünde oynayan Corendon Alanyaspor, Oba'da konuk ettiği Başakşehir'i rahat geçti. Bir golü VAR'dan dönen turuncu yeşilli takım, Novais ve Eduardo'nun golleri ile 2-0 kazandı...

 

Corendon  Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonuna muhteşem bir başlangıç yaptı.

 

Ligin 1. haftasında bu akşam İstanbul ekibi Başakşehir'i Kırbıyık Holding Stadyumu'nda konuk eden turuncu yeşilli ekip, rakibini ilk ve ikinci yarının uzatma dakikalarında attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

 

galibiyet son e0591

 

NOVAİS GOLLE DÖNDÜ...
Corendon Alanyaspor'un sezon başında Al Bataeh takımından renklerine bağladığı Joao Novais, Alanyaspor'daki ikinci dönemine golle başladı. Turuncu yeşilli takımda daha önce kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki Portekizli yıldız, Başakşehir maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Güzel bir futbol sergileyen Novais, ilk yarının uzatma dakikalarında sahneye çıktı. 45+4. dakikada ceza alanı sağ çaprazından müthiş bir füze göndererek kaleci Muhammed'i avlayan Portekizli futbolcu, Süper Lig'e golle başlayarak skoru 1-0'a getirdi.

 

EDUARDO GOLLE BAŞLADI
Corendon Alanyaspor'un ilk 11'de sahaya çıkan yeni transferlerinden Carlos Eduardo, turuncu yeşilli takımdaki macerasına golle başlayan bir diğer isim oldu. Brezilyalı sambacı, attığı şık golle skoru 2-0'a getirerek maçın skorunu tayin etti.

Corendon Alanyaspor Süper Lig'deki 8. sezonuna galibiyetle başlayarak taraftarlarını mutlu etti.

Başakşehir ise İstanbul'a puansız döndü.

 

 

 

 

HABER:  İbrahim AKDAĞ

Gazeteler