head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya'nın sevilen  ünlü ve hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu, Oba Olive Garden’da  ikinci kez ücretsiz sünnet şöleni düzenledi...

sünnet şöleni 3 d6af1

Alanya'da her kesim tarafından sevilen ünlü ve hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu, geçen sene Ağustos ayında Oba Olive Garden'da düzenlediği sünnet şöleninde 120 çocuğun ücretsiz sünnet olmasını sağlamış ve bütün giderleri de kendisi karşılamıştı.

sünnet şöleni 1 46a15

 

GELENEKSEL HALE GELEN  SÜNNET ŞÖLENİNİN İKİNCİSİ  GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Bu sünnet şölenini ve ailelere desteğini artık her yıl geleneksel hale getirdiğini söyleyen İş insanı Aycan Fenercioğlu, yine Oba Olive Garden'da sünnet töreni gerçekleştirdi.

 

sünnet şöleni robot f5925

Çocuklarını sünnet ettirecek ailelere ve katılımcılara çeşitli ikramların sunulduğu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Sünnet heyecanı yaşayan çocuklar palyaço ve sihirbazlık gösterileri eşliğinde eğlenceli saatler yaşadı.

 sünnet şöleni 2 df5da

Gazetemize açıklama yapan Aycan  Fenercioğlu tören sonunda duygularını şu şekilde ifade etti: ''Geçen sene bu töreni geleneksel hale getirmek istediğimizi söylemiştik. Geçen yıl 120 evladımızın bütün masraflarını karşıladık ve onları güzel bir ortamda sünnet ettirdik. Bu sene de Allah'ın izniyle 120 evladımızın sünnet törenini yaptık. Bu evlatlarımızın vatana ve millete hayırlı şekilde yetişmelerini diliyorum. Bu yavrularımıza ve ailelerine destek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ve artık bunu inşallah her yıl tekrar edeceğim. Bu özel günde yanımızda olan herkese saygılarımızı sunuyoruz.''

sünnet şöleni 4 b76df

 

 

 

 

HABER:  Uğur  AKDAĞ

Gazeteler