head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya'da kimliği belirsiz bir şahıs dün 34 gün boyunca evinde su olmadığını söyleyerek ASAT'ı basmıştı. Olayın ardından açıklama yapan ASAT Müdürü Ümit Demirel, "Şahsın evine gittik ve suyun aktığını gördük" dedi...

Alanya'da dün Türkiye gündeminde oturan bir olay yaşanmıştı. Sabah saatlerinde ASAT'ı basan kimliği belirsiz bir şahıs evinde 34 gündür suların kesik olduğunu söyleyerek sorununun çözülmesini istemişti. O sırada izinde olan ASAT Müdürü Ümit Demirel’in makam odasına dalan şahıs 34 gündür denizde yıkandığını söylemişti. 

ASAT ALANYA MÜDÜRÜ ÜMİT DEMİREL ;"SU SIKINTISI GÖREMEDİK"...

Yaşanan olayın ardından konuşan ASAT Alanya Müdürü Ümit Demirel ise, “Ben yıllık iznimi kullanıyordum. Her vatandaş hakkını aramak için bize müracaat edebilir ancak gün içinde yaşanan olaydaki gibi adeta derebeylik havası estirerek çalışanlarımızı tedirgin etmeye hakkı yok. Vatandaşın sıkıntı yaşadığını iddia ettiği yere ekiplerimiz intikal etti. Su sıkıntısı gözükmeyen vatandaşın evinin önüne ekmiş olduğu sebze ve meyvelerin canlı olduğu ve susuzluk çekmediği görüldü. Yaşanan olayı Alanya kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

HABER:  Halime  Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler