head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Türk halkının onurlu emeklilerinin  karşı karşıya olduğu zam ve ekonomik zorluklar konusunda endişelerini dile getiren CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, "Bugün emekliye yapılacak olan zam hiçbir anlam ifade etmiyor, hiçbir emeklinin ihtiyacına cevap vermiyor, bu da bizi üzüyor. Emeklilerimiz onuru ile on yıllarını millete ve devlete hizmet ile geçirmiş ve emekliliklerini insanca refah koşullarında yaşamaları haklarıdır" dedi.

BAŞKAN KARADAĞ 12 TEMMUZ 1 2747c

BAŞKAN KARADAĞ; "Zam işkencesini halka çektirmeyin"...

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, emekli maaş artışının yılan hikayesine dönerek geciktiğini ve Cumhurbaşkanı'nın yurt dışından dönmesinin ardından zam yapılacağı beklentisinin devam ettiğini dile getirirken, şöyle devam etti:
"Aslında emekliye yapılacak olan zam çoktan aldı başını gitti. Birçok ürüne yapılan zamla birlikte eridi gitti. Bugün emekliye yapılacak olan zam hiçbir anlam ifade etmiyor, hiçbir emeklinin ihtiyacına cevap vermiyor, bu da bizi üzüyor." diyerek,emekli vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

 

BAŞKAN KARADAĞ 12 TEMMUZ 2 60f78

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, konuşmasına akaryakıta ciddi bir zam yapıldığını ve halkın bu zamların altında eridiğini ifade ederek başladı.

Başkan Coşkun Karadağ, halkın aldığı maaşların yetersiz olduğunu ve büyük zorluklarla karşı karşıya olduğunu dile getirdi.
Akaryakıta zam gelince doğal olarak temel gıda maddelerine de zammın yansıdığını belirten Karadağ, bu durumun merkezi hükümetin sorumluluğunda olduğunu vurgularken, "Bu kadar zam işkencesini Türk halkına çektirmemeleri lazım." söyleminde bulundu.

 

KARADAĞ; "PAZARCI KARDEŞLERİME YENİ YERLERİNDE BOL KAZANÇ DİLERİM..."

Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi inşaatları sebebiyle Ekim 2021’den beri Hacet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cuma Pazarının geçtiğimiz hafta tekrar eski yerinde kurulmaya başlanmasına da değinen Başkan Karadağ, "Geçen hafta pazar yerinde pazar kuruldu. Ufak tefek eksiklikleri var ama ben projenin yapım aşamasında emeği geçen başta bütün emekçi kardeşlerimi kutluyorum. Güzel bir pazar yeri. Belki hava sirkülasyonu eksikliği vardır ancak bunlar giderilebilir. İkinci olarak kura çekimiyle birlikte pazarcıların yerleri belirlendi. Tüm pazarcı kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim   AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler