head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

MHP--Milliyetçi Hareket Partisi  Alanya İlçe Teşkilatı, 28.Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası saha çalışmalarına yeniden başlayarak, Mahmutlar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti...

MHP MAHMUTLARDA 2 7e3b7


MHP Alanya İlçe başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Kayhan Balta, yönetim kurulu üyeleri, Mahmutlar Mahalle Başkanı Ali keş ve ocak yöneticileri ile birlikte Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı, bereketli işler dilediler.

MHP MAHMUTLARDA 3 15ac0


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in selamlarını esnaf ve vatandaşlarla ileten Başkan Sünbül, "Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı olarak, ortada seçim yokken dahi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam ediyor, vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, görüşlerini de alarak çözümleri noktasına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüp, durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Hakkın yolunda milletimizin yanındayız." dedi.

MHP MAHMUTLARDA 4 17758

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler