head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Gazetemizin sorusu üzerine gülümseyerek cevap veren Alanya CHP  İlçe Başkanı Coşkun  Karadağ, henüz tarihi belirlenmeyen kongrede aday olup olmayacağına dair açıklamasında; "Kişisel olarak önümüzdeki günlerde adaylık durumu veya kimlerin aday olacağını, nasıl bir yol izleyeceğimizi delege seçimlerinden sonra tüm kamuoyuna duyuracağız” dedi.

5 TEMMUZ 2023 BAŞKAN KARADAĞ 1 25bb2

 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kurban Bayramı’ndaki aşırı yoğunluktan dolayı yaşanan olumsuzluklara değindi. Böyle durumlara karşı insanların dört dörtlük rahat edebileceği kamp alanı olması gerektiğini vurgulayan Karadağ, “Alanya’da Kurban Bayramı’nı siyasete alet edecek birçok gelişmeler söz konusu oldu. Belediye meclis üyemiz Nazmi Zavlak gerekçelerini ve sebeplerini açıklayarak buradaki tavrımızı net şekilde ortaya koydu. Bu açıklamaya canıgönülden katılıyor ve tebrik ediyorum. Burada en önemli hadiselerden birisi ise devletin ve belediyenin Alanya’nın doğusunda ve batısında bu tür olaylara hazırlıklı olması. Eğer farklı bir milli sebepten dolayı olağanüstü durum gelişirse bütün Alanya buna hazırlıklı olmalı. Kurban Bayramı olağanüstü bir durumdu. Buna ne yazık ki Alanya hazırlıklı yakalanmadı. Bir an önce Alanya’nın doğusunda ve batısında bir milli bayram, felaket veya olağanüstü durumlar için toplanılacak insanların dört dörtlük rahat edebileceği kamp şeklinde bir alan olmalı. Alanya dünya kenti. Ülkemiz içerisinde turizmin de gözbebeği. Bu tür olaylara hazırlıklı olmalıyız diye düşünüyorum” dedi.

5 TEMMUZ 2023 BAŞKAN KARADAĞ 2 a68e3
‘BAŞKAN ADAYLARINI  DUYURACAĞIZ’...
Kongre sürecinde tekrar ilçe başkanlığına aday olup olmayacağının sorulması üzerine açıklama yapan Karadağ, “Bir seçim atmosferine tekrar girdik. Bu kendi içimizdeki bir seçim. Seçimin birinci aşaması delege seçimleri. Şu an yönetim kurulu arkadaşlarımızla delege seçimlerinin adilane, kargaşaya mahal vermeden 102 mahallede nasıl yapılacağının programlamasını yapıyoruz. Programlamayı mahalle temsilcilerimize ve 4 binden fazla üyelerimize bildireceğiz. Seçilecek olan delege sayısı 400. Doğal delege olarak 17 yönetim kurulu üyesi var. 4 bin üye 400 delegeyi, 400 delege de yönetim ve başkanı seçecek. Kişisel olarak önümüzdeki günlerde adaylık durumu veya kimlerin aday olacağını, nasıl bir yol izleyeceğimizi delege seçimlerinden sonra tüm kamuoyuna duyuracağız” ifadelerini kullandı.


BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK ALANYA’YA GELİYOR...
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in iki gün boyunca Alanya’da olacağını söyleyen Başkan Coşkun  Karadağ, “Böcek programına muhtarlardan başlayacak. Ardından partililer, sivil toplum örgütleri ve turizmciler ile bir araya gelecek. Bunun yanında büyükşehir hizmet binasında birtakım görüşmeler de yapacak. Bu programı siz basın mensuplarımız ile  paylaşacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler