head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya Barlar Sokağı olarak bilinen ve eğlence sektörünün kalbi olarak anılan; Alanya'ya gelen her turistin uğradığı  bölgede gece saatlerinde başlayan kavgada masalar sandalyeler havada uçuştu...

 

 

BU SORMSUZLUK  YÜZ KARASI...

Alınan bilgiye göre, Alanya Barlar Sokağı dün gece savaş alanına döndü. Farklı gruplar arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışma büyüyerek bir anda kavgaya dönüştü.

Masa, sandalye ve alkol şişelerinin havada uçuştuğu kavgada yaralananlar oldu.

Bölgeye tatile gelen turistler de bu görüntüleri cep telefonlarıyla kaydetti.

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİNDEN ÇAĞRI...

Alanya Güneşi Gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ bu olayla ilgili yaptığı çağrıda; " Bu olay tam bir rezalettir. Bu güzel şehrimize ve barlar sokağı denilen bölgeye ülkemizden ve dünyanın her yerinden insanlar, turistler geliyor. Kimsenin buralarda keyfi ve sorumsuzca davranmaya hakkı yoktur. Sayın Kaymakamımız, Belediye başkanımız ve Emniyet müdürümüz; çok acil bu bölgede ki işverenler ve tüm çalışanlarla  toplantı düzenlemeli, çalışanların kimlikleri emniyete bildirilmeli ve herkesin bu şehirde yaptığı her davranıştan sorumlu olduğu eğitimi ve bilgisi verilmelidir. Bir Kuşyuvası vakası yıllarca Alanya'mızın üzerinde karabulut olup dolaştı. Bir kişi veya bir kaç kişinin sorumsuz davranması hem esnafımıza, hem şehrimize ve hem de turizmimize darbe vurur. Herkes sorumlu,bilinçli ve saygılı olarak çalışmalıdır" diyerek bu utanç tablosuna dikkat çekti.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler