head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Corendon Alanyaspor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek aday olan mevcut Başkan Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi. Genel Kurul sonrasında 36 olan yönetim kurulu asil üyesi 48'e yükseldi...

 

ALANYASPOR KONGRESİ 5 63d49

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Corendon Alanyaspor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na ev sahipliği yaptı. Hasan Çavuşoğlu'nun tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı'na ilgi yüksekti. Açılış ve yoklamanın ardından Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanı Cengiz Aydoğan olurken, Divan Heyeti'ni de Faruk Nafiz Koçak, Mehmet Ali Dim ve Serhat Coşkun oluşturdu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından telgraflar okundu ve slayt gösterisi yapıldı.

"YABANCI OYUNCU İÇİN BEDEL ÖDEMENİZ GEREKİYOR"...
Corendon Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 20 yıldır Alanyaspor'da görev yaptığını söyleyerek, "Alanyaspor'da 20 yıldır görev alıyorum, artık emekliliğim geldi. Alanyaspor'un sabit gelir kaynakları bizim için çok önemli. Süper Lig'de yaşamak için çok ciddi kaynaklara ihtiyacımız var. Bu kulüp 7 yıldır Süper Lig'de, bu yıl çok zorlandık. Kaliteli futbolcu parayla oluyor. Elinizde bütçeniz yoksa veya az olursa bunu yapma şansınız yok. 7 yıldır Alanya'nın Süper Lig'de yaşaması bir mucize. Bu mucizeyi futbolcu alıp satarak gerçekleştirdik. Her zaman futbolcu alıp satacağız diye bir şey de yok. Bu yıl ilk kez futbolcu satamadık. Elinizde malzeme olması lazım. Bu amaçla alt yapıya önem verdik. Oluşturduğumuz alt yapı ve tesisle futbolcu yetiştirmemiz gerekiyor. Alt yapıdan Yusuf Özdemir çıktı, bu yıl iyi süre de aldı. Türkiye ve Avrupa'dan takımlar ilgilenmeye başladı. Dışarıdan futbolcu aldığınızda da bedel ödemeniz gerekiyor. Bunu da yapmaya çalışacağız" dedi.

"ALANYASPOR'UN HER MAÇINA İLGİ AYNI OLMALI"...
Corendon Alanyaspor yönetiminin geride kalan görev süresince elinden gelen her şeyi yaptığına dikkati çeken Başkan Çavuşoğlu, "Bu yönetim 12 yılda yapacağı her şeyi yaptı. İleride bu yönetimi suçlamaya da kimsenin hakkı yok. Bu kulübe kimin ne kadar sahip çıkıldığına bakmak gerekiyor. Önclikle bir kaç kişinin değil, bir şehrin sahip çıkması gerekiyor. Fenerbahçe, Galatasaray maçı oluyor 8 bin, 8 bin 500 kişi geliyor. 2 hafta sonra çok hayati bir Ümraniyespor maçı oluyor 2 bin 500 kişi geliyor. Bu olunca yönetimin de hevesi kesiliyor. Şehrin takımıyız her maç aynı ilgi olmalı. Biz bu stadı neredeyse hiç dolduramadık. Bir depremzedeler için oynanan Galatasaray maçında doldu. Alanya dünyanın her noktasında bilinirliği olan bir takım. Ülkemizde neredeyse diğer takım taraftarların ikinci takımı oldu. İleri ki süreçte daha da iyi olacağını umuyorum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Geçen sezon iyi geçirmedik ama futbolda bunlar oluyor" şeklinde konuştu.

 

ALANYASPOR KONGRESİ 4jpg BAŞKAN YÜCEL 67e4f

BAŞKAN YÜCEL; "ALANYA 2024 YILINDA SPOR'UN BAŞKENTİ OLACAK "...
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Genel Kurul'da yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Alanyaspor bizim gözbebeğimiz. Alanya, 'Turizmin Başkenti' olarak Gençlik Spor Bakanlığı'nca Avrupa'nın da spor kenti olmaya layık görüldü. İlçe statüsünde olduğumuz için 2024 yılında Alanya Avrupa'da 'Sporun Başkenti' olacak. Alanyaspor'a gönül vermiş yönetim kuruluna, eski başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeniden göreve gelen Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

ALANYASPOR KONGRESİ 3.jpg KAYMAKAM f1bac

KAYMAKAM ÜRKMEZER; "ALANYASPOR ŞEHRİN MARKASIDIR"...

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ise Alanyaspor’umuzun kent markasına önemli bir değer katığını belirterek şunları söyledi: “Alanyaspor bir futbol kulübü değil. Alt yapıdan diğer sporlara kadar Alanyalı gençlere yatırım yapan ve ileri götürmesini sağlayan bir yapı. Alanyaspor’a desteğimiz devam edecektir. Bu vesileyle başta Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim.”

ALANYASPOR KONGRESİ 6.jpgOYLAMA 1b3da

SPOR YASASI TÜZÜĞE GİRDİ...
Genel Kurul'da 23 maddeden oluşan kulüp tüzüğüne 24. ve 25. maddeler de eklenerek Yeni Spor Yasası 7405. Sayılı Kanunun maddeleri eklendi. İlgili kanun uyarınca, kulüp tüzüğünün 1, 2, 3, 4, 5, 7, 11, 12, 14, 17, 20 ve 23. maddelerinin 'B' bendine göre tadil edilmesine karar verildi. Öte yandan, Genel Kurul'da Alanyaspor Kulübü Derneği'nin Yeni Spor Yasası 7405 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tescil ettirilmesi için gerekli tüm işlemleri ve tüm düzeltmeleri yapmak üzere, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine delegeler tarafından tam yetki verildi.

ALANYASPOR KONGRESİ 5 63d49

YENİ YÖNETİMDE 12 YENİ İSİM...
Corendon Alanyaspor'un 36 olan yönetim kurulu üyesi sayısı, yeni yönetim kurulu ile birlikte 48'e çıktı. Bir önceki yönetimden Hüseyin Girenes (Yedek asil üye oldu), Hüseyin Karaman ve Tolga Kavuklu yeni yönetimde yer almazken, yönetime yeni giren isimler de dikkat çekti. İnşaat ve emlak sektöründen tanıdık isimlerin yer aldığı yeni yönetim kurulunda en dikkat çeken isimler Ahmet Cebeci, Aycan Fenercioğlu, Ziya Gen, Anıl Övençoğlu, Ahmet Ali Yüksel ve Selami Fazlıoğlu oldular. Ahmet Çiğdem, Güven Yıldırım, Hasan Özcan, İsmen Erdemir, Oğuz Keser, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ,Cemali Aydınoğlu, Seyfettin Yer ve Yakup Şimşek de Alanyaspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri oldular. 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER...
Hasan Çavuşoğlu (Başkan)
Ahmet Cebeci
Ahmet Çiğdem
Ahmet Paşaoğlu
Ahmet Pehlivan
Ahmet Saz
Ahmet Söylemez
Ahmet Tuncer
Ahmet Ali Yüksel
Ali Baki Boz
Anıl Övençoğlu
Aycan Fenercioğlu
Bilal Gömeç
Cuma Bozkurt
Cuma Kadıoğlu
Dilaver Çekiç
Enver Vural
Eray Erdem
Fahri Gürses
Fatih Göçmenoğulları
Fatih Kurşun
Fazlı Ciğerli
Güven Yıldırım
Hasan Özcan
Hüsamettin Akyüz
Hüseyin Gümrükçüler
Hüseyin Murat Kayacan
İsmet Erdemir
Kamil Köseoğlu
Mehmet Ali Işık
Mahmet Güler
Mehmet Has
Mehmet Kuş
Mehmet Uslu
Metin Kırbıyık
Mevlüt Görücü
Muhammet Çetin
Muzaffer Barcın
Nazmi Yüksel
Nihat Tufan
Oğuz Keser
Ramazan Caner
Sefa Ertuğ
Selami Fazlıoğlu
Seyfettin Yer
Veysi Aladağ
Yakup Şimşek
Ziya Gen

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER...
Hüseyin Girenes
Ümit Şenol
Ümit Hatipoğlu
Kenan Ersoy
Ahmet Çavuşoğlu
Fikret Şükrü Sipahioğlu
İbrahim Görgün
Zekeriya Korkmaz
Turan Görgün
Faruk Aksoy

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER...
Hasan Uysal
Hüsnü Topal
Oğuzhan Çavuşoğlu

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER...
Nurettin Karademir
Mahmut Günal
Orhan Baysal

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler