head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Satış Tesisi’ni ziyaret ederek kurban satıcılarına ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek ‘hayırlı ve bereketli bayramlar’ dileklerini iletti...

KURBAN SATIŞ YERLERİ 2 c7395


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kent ihtiyacını yıllarca karşılaması amacıyla hayata geçirdiği Kurban Satış Tesisi Kurban Bayramı’na hazır. Başkan Yücel hazırlıkları tamamlanan ve hem esnafların hem de vatandaşların hizmetine açılan tesisi ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel'e Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve teknik ekip eşlik etti.

 

107 PADOKTA SATIŞ YAPILIYOR...

Oba Mahallesi Bucakoluk mevkiinde hizmet veren Kurban Satış Tesisi, 27 adet büyükbaş 80 adet küçükbaş olmak üzere toplam 107 satış padokları ile konforlu bir şekilde esnafların hizmetine sunuldu. Kurban Satış Tesisi suyu, elektriği, tuvalet ve mescit gereksinimleri ile yiyecek istasyonlarıyla tam teşekküllü bir tesis olarak hizmet veriyor.

KURBAN SATIŞ YERLERİ 3 a3528

KONFORLU ULAŞIM VE RAHAT ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULUYOR...

Esnafların rahat satış imkanının yanısıra kurbanlık almak isteyen vatandaşlar da düşünüldü. Padokların arasında hayvanları gözlemleme ve seçme şansı olan alıcılar rahatça dolaşarak kurbanlıklarını alabiliyor.

Ayrıca tesise ulaşım, Oba ve Çıplaklı mahallelerinden düzenlenmiş yollarla kolay ve konforlu bir şekilde yapılabiliyor. Billboardlar ve tabelalarla konumlar belirtilerek kolay ulaşım sağlanıyor.

 

KURBAN SATIŞ YERLERİ 4 f6546

MERKEZLE BİRLİKTE 3 YERDE DAHA KURBAN SATIŞI YAPILIYOR...

Merkez Kurban Satış Tesisi’nin yanısıra batıda Konaklı Menderes Bulvarı’nda 60 adet, Mahmutlar Sanayi Sitesi altına 50 ve Demirtaş Yeni Damlar Caddesi Belediye Şantiye karşısında 20 adet yapılan satış padoklarında kurbanlık satışı yapılabiliyor.

4 NOKTADA KESİM HİZMETİ VERİLECEK...

Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara her yıl Kurban Bayramı’nın 1 ve 2. günü hizmeti olan ücretsiz küçükbaş kesim merkezleri olarak hizmet verecek yerler: merkezde Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, batıda Payallar Belediye Şantiyesi doğuda ise Mahmutlar Belediye Şantiyesi.

 

 

KURBAN SATIŞ YERLERİ 5 7ede3

YÜCEL: “ENSAF VE VATANDAŞLARIMIZ TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEK”...

Kurban Satış Tesisi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “Bölgenin en güzel, en sağlıklı Kurban Satış Tesisi’ni oluşturduk. Gelecek yıllarda eksikliklerimizi tamamlayarak bölgenin hem ulaşılabilirlik hem de içerisinde konforlu bir şekilde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılaması için bir alan oluşturduk. Hem bölge halkımıza hem Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler