head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından basın açıklamasında bulundu.

Yaptığı açıklamalar ile On beş dakikada ve bir solukta muhalefeti adeta yaylım ateşine tutan başkan Karadağ Konuşmasına, Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan Alanyalı Uzman Çavuş Alpay Aras’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladı.

 

COŞKUN KARADAĞ İLE 15 DAKİKA 3 245b5

Başkan Coşkun Karadağ, “Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan, Demirtaş Aliefendi Mahallesi’nden Uzman Çavuş Alpay Aras İnşallah en kısa zamanda sevdiklerine kavuşur” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Oba Mahallesi’nde yaşanan su kesintisine yaptığı açıklamalarını eleştiren Karadağ, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde Alanya’da ikinci olan partinin İlçe Başkanı’nın çok acayip açıklamaları söz konusu” dedi.
 
Toklu’nun açıklamalarına cevap olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri kalem kalem anlatan Başkan Coşkun  Karadağ, “Oba Mahallesi’nde su sorunu yaşandı. Bu su sıkıntısının sebebi 400’lük bir boru hattının özel bir parsel içerisinden geçmesi ve bu özel parsele de bir bina yapılması. Daha önce yapılmış olan bu boru hattının vatandaşın arazisinden alınarak kamu arazisinin içinden geçirilme işi vardı. Bu iş gerçekten ciddi bir işti. Büyükşehir Belediyesi elemanları da bu ciddi işi çözdü” diye konuştu.

İktidarın Alanya’yı il yapacağız vaatlerini bir türlü gerçekleştiremediklerini vurgulayan Karadağ, iktidarın verdiği sözlerin sadece seçim öncesi göz boyamak için olduğunu ifade etti. Karadağ konuşmasında, “Seçim zamanı iktidar tarafından Alanya’mıza bir çok söz verildi. Bu sözlerin başında il olma sözü vardı. Alanya'ya  yıllardır bu söz veriliyor ama Alanya il olmuyor. Aslında Alanya ilden de fazlasını hak ediyor. Selçuklu’nun başkenti olarak kullanılan Alanya’nın il olmaması büyük bir olaydır. Seçim zamanı verilen sözler bir türlü gerçekleşmiyor” dedi.

Asgari ücretin belli olmasının ardından  zamlarında geleceğini söyleyen Karadağ şu ifadeleri kullandı; “Yapılan asgari ücret 11 bin 402 lira bu para vatandaşa nasıl yetecek. Alanya’da sadece 15 bin lira kira parası. Geçinme imkanı yok. Geçim standartlarının altında. Daha asgari ücret zammı açıklanmadan önce ekmeğe zam geldi, Ekmek  6 lira oldu. Şimdi asgari ücret arttı diye bir çok şeye zam gelecek, zam gelmezse 11 bin 402 lira yeter. Yeter ki zam gelmesin.”

COŞKUN KARADAĞ İLE 15 DAKİKA 4 443b6

CHP Alanya İlçe teşkilatının haftalık Olağan Toplantısı’nda; CHP Alanya İlçe Örgütü’nün eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hancı, kendisine Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde  destek veren Başkan Karadağ’a ve yönetim kurulu üyelerine tablo hediye etti.

COŞKUN KARADAĞ İLE 15 DAKİKA 2.jpg HANCI 50dd7

Hancı açıklamasında, “Alanya İlçe Örgütü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Karadağ ise, “Bu ince davranıştan dolayı ve bugüne kadar CHP için her türlü desteği sunan Hancı’ya teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 

 

 

HABER: Emine  YILMAZ

Gazeteler