head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

14 Mayıs  2023 Türkiye  genel seçimlerinde ve 28 Mayıs 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Alanya'da  aldığı oy oranları ile birinci parti olan CHP-Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanlığı; Sandık görevlilerine,Avukatlara, partide görev alan yetkili ve gönülllülere ahde vefa örneği göstererek; düzenledikleri kokteyl de yaklaşık bin kişiye Teşekkür Belgesi verdi...

chp teşekkür belgesi ec031

 

ahde vefa 10 hancı 12cac

 

CHP--Cumhuriyet Halk Partisi  Alanya İlçe Başkanlığı 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerde ki sandık görevlileri ve gönüllüleri onore etti.

 

ahde vefa 2 d9515

 

 

ahde vefa 11 3f395CHP Alanya İlçe yönetimince hazırlanan “14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızın anısına teşekkürlerimizi sunarız” yazan teşekkür belgesi AKM--Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen kokteylde  yaklaşık 1000 kişiye ve temsilcilerine teslim edildi.

 

ahde vefa 3 fa532

 

 

ahde vefa 12 51df8

Kokteyl ve Ahde vefa etkinliğine CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ  ve yönetimi , CHP Alanya ilçe teşkilatında geçmiş dönemde  başkanlık yapanlar, CHP Alanya Milletvekili adayı Murat Özçelik ve Milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katılım sağladı.

ahde vefa 5 başkan 904b2

 

Ahde vefa etkinliği ve teşekkür plaketi töreninde bir konuşma yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ; ""Ülkemiz de demokrasi yaşasın diye gece gündüz çalışan sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Tabii ki en büyük teşekkürü , yüz yıllık ve Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan partimiz CHP'ye oy veren ve bizi şehrimizde birinci parti yapan saygıdeğer Alanya halkımıza yapıyoruz. Alanya'da halkımız bir kere daha demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıkmıştır. Önümüzde şimdi yerel seçimler var ve inanıyorum ki bizleri Alanya'da birinci parti yapan saygıdeğer Alanya halkımız; büyük desteği ile Belediye başkanlığını da partimize kazandıracaktır. Tıpkı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldığımız gibi; Alanya Belediyesini de hep beraber kazanacağız. Şahsım ve partim adına hepinize ve saygıdeğer Alanya halkına bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

 

ahde vefa 4.jpgvekil 424bb

 

Alanya Milletvekili adayı Murat Özçelik de yaptığı kısa konuşmada; "Alanya evladına ve partisine sahip çıktı. Bu sebeple Antalya'mız ve 19 ilçesindeki halkımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha çok çalışarak hep beraber yeni başarılara imza atacağız"sözleri ile büyük alkış aldı.

ahde vefa 9 2b5a3

 

ahde vefa 6 045bb

Ahde vefa kokteylinde partililer uzun uzun sohbet ederek bir kere daha kenetlendiler.

ahde vefa 7 8cf6e

 

ahde vefa 8 52b30

ahde vefa 13.son 5306c

 

 

HABER & FOTOĞRAFLAR :  İbrahim  AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler