head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Spor Toto 2. Lig'e yükselme play-off final maçında yarın Karaman FK ile Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacak olan Armoni Alanya Kestelspor, dün Başkent Ankara'ya giderek kampa girdi...

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk şansını tüm olumsuzluklara rağmen son haftalara kadar sürdüren Armoni Alanya Kestelspor, ligi 2. olarak tamamlayarak play-off finaline adını yazdırmıştı.

Mavi beyazlı takım, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için yarın akşam Karaman FK ile final maçında karşı karşıya gelecek. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan kritik mücadele saat 19.00'da başlayacak. Sahası bakımda olduğu için final maçının Alanya'daki son hazırlığını Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştiren mavi beyazlılar, Teknik Direktör Çağdaş Çavuş yönetimindeki antrenmanda final maçının taktik provasını yaptılar.

ÇAVUŞOĞLU VE BAŞKAN YÜCEL BAŞARI DİLEDİ...
Armoni Alanya Kestelspor'un antrenmanını kalabalık bir topluluk yakından takip etti. Kulüp Başkanı Levent Uğur ve yöneticilerin yanı sıra, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve spor serverler yakından izlediler. Başkan Çavuşoğlu mavi beyazlı takıma final maçı için başarı diledi. Antrenman sonunda takıma konuşan başarı dileyen Başkan Yücel de, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "2. Lig'e yükselmek için Karaman ile şampiyonluk maçına çıkacak Alanya Kestelspor'umuzun antrenmanını ziyaret ettik. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımıza kupa yolunda sonsuz başarılar diliyorum."

 

 

 

 

 

Gazeteler