head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yapımını üstlenerek inşasını tamamladığı Avsallar 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu eğitim- öğretime açıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avsallar 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul yönetimi ve öğrencilerle bir araya geldi.

DEV DESTEK 2 c7c7c

 

BAŞKAN YÜCEL ALANYA'DA BİR OKULDA DAHA İKİLİ EĞİTİME SON VERDİ - EĞİTİME DEV DESTEK...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana okullar, kreşler, etütler, yurt vb. bir çok yatırımla eğitime çok büyük bir destek verirken Avsallar’da bir okulun daha ikili eğitimine son verdi. Alanya Belediyesi tarafından Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulu yanındaki alana inşa edilen, uzun yıllar eğitime destek verecek ve bölgede ikili eğitimin son bulduğu okulda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Başkan Yücel ve Müdür Yılmaz’a Belediye teknik ekipleri ve Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü eşlik etti. 

 

DEV DESTEK 3 f5101

24 DERSLİKLİ 750 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in bölgeye kazandırdığı yeni okul, 20’si ilkokul 4’ü ise anasınıfı olmak üzere 24 derslikli ve 750 öğrenci kapasiteli. Eğitim-öğretime açılan Avsallar 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Yücel, okulda öğrencilerle buluştu.

Avsallar 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nun yeni eğitim-öğretim yılında tam kapasiteyle hizmete gireceği açıklandı.

 

DEV DESTEK 4 4ae27

YILMAZ’DAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR...

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Avsallar’a kazandırılan okul için Başkan Yücel’e teşekkür etti. Müdür Yılmaz; “Eğitimde her zaman desteği bizlere hissettiren, yanımızda olan ve bir okulumuzu daha eğitime kazandıran Alanya Belediye Başkanı’mız Sayın Adem Murat Yücel ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

YÜCEL: “EĞİTİMDE DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”...

Okulda incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “20’si ilkokul, 4’ü anasınıfı olmak üzere 24 derslikli ve 750 öğrenci kapasiteli okulumuzu tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar kentimizin her noktasına okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar gibi eğitimde ihtiyaç ne ise onu kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Avsallar Mahallemize kazandırdığımız bu okulumuzla birlikte ikili eğitimde olan bir okulumuzu daha normal eğitime geçirdik. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni eğitim-öğretim yılında ilk ders zilini de öğrencilerimizle birlikte çalacağız inşallah.”

DEV DESTEK 5 987dc

Ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, okula asılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a Türk Bayrağı motifli tablo hediye etti. 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler