head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yapım aşamasındaki Alanya Belediyesi Oba Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi...

MEGA PROJELER 2 0746a


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üretken belediyecilik anlayışıyla kente kazandırdığı projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yücel, Alanya’ya kazandırılacak mega projelerinden olan Oba Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel’e Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Özgür Karamut, Tunahan Kasapoğlu, Fevzi Alaettinoğlu ve teknik ekip eşlik etti.

 

MEGA PROJELER 3 fc1be

YÜCEL: “18 BRANŞA HİZMET EDECEK”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Kapalı Spor Salonu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Stratejik planlamamıza uyması için projelerimize hız kazandırdık. Kentimizin hızlı bir şekilde büyümesinden dolayı sosyal ve spor alanlarına ihtiyaç var. Bilindiği gibi 2 yıl önce temelini attığımız ve şu anda son aşamasına geldiğimiz Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzla birlikte 18 branşa hizmet edebilecek spor tesisimizi yerinde inceledik.” dedi.

MEGA PROJELER 4 7ac49

YÜCEL: “AKDENİZ BÖLGESİNİN EN İYİ SALONU OLACAK”...

Özellikle bu sene Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın Efeler Ligi’ne yükselmesinden sonra bu sahaya büyük bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Yücel; “Burayı hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıyoruz ve 3 ay içerisinde burayı tamamlayarak sezona hazır edeceğiz. İddia ediyorum ki bırakın Alanya’yı ve Antalya’yı, Akdeniz bölgesinin en iyi Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu olacak. Özellikle Kapalı Spor Salonu’nu 3 ay içerisinde tamamlayacağız. Diğer alanları da yıl sonuna kadar tamamlayıp faaliyete geçirerek Alanya gençliğine spor anlamında yıllarca hizmet edecek bir tesis kazandıracağız. Şimdiden Alanya halkına hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler