head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Sezonun son maçında bugün deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor'a konuk olan Armoni Alanya Kestelspor, rakibini Samet Bulut'un penaltı golü ile mağlup etti.

kestelspor ikinci lige 2 deeb4

Ligi 2. sırada bitiren mavi beyazlı ekip, play-off finali oynamayı da garantiledi...

 

kestelspor ikinci lige 6 7a634

 

İKİNCİ LİG KAPISINDA YARALI ASLAN PENÇESİ...

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Armoni Alanya Kestelspor, ligin 34. ve son haftasında bugün Ayvalıkgücü Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Play-off finali oynamayı garantilemek için mutlak kazanması gereken temsilcimiz, rakibini 90. dakikada Samet Bulut'un attığı penaltı golü ile devirerek sahadan 1-0 galip ayrıldı.

kestelspor ikinci lige 3 4957d

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı'nda oynanan mücadelede Alanya Kestelspor yalnız değildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve çok sayıda mavi beyazlı yönetici, takımlarını tribünden destekledi.

kestelspor ikinci lige 4 0e1bf

PLAY-OFF FİNALİNİ GARANTİLEDİK...

Ayvalıkgücü'nü yenerek sezonu 69 puanla 2. sırada tamamlayan Armoni Alanya Kestelspor, lig ikincisinin direkt play-off finali oynayacağı yeni statüye göre play-off finali de garantilemiş oldu.

kestelspor ikinci lige 5 a06ac

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon ise 71 puanla Iğdır FK ekibi oldu. Alanya Kestelspor'un play-off finalindeki rakibi, Orduspor 1967, Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Kuşadasıspor'un oynayacakları play-off çeyrek ve yarı final maçlarının ardından belli olacak.

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler