head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Seçime 3 gün kala AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu, Alanya merkez ve Konaklı'da miting havasında geçen toplantılarda halkla buluştu, 20 yıllık icraatları anlatıp, Türkiye Yüzyızı projesinden söz ettiler...

 

 

KONAKLIDA 2 d7ae0

İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun liderliğindeki AK Parti Alanya Teşkilatı, seçime 3 gün kala sahada hakimiyetini kurdu.

Alanya merkezden, kırsala kadar her evi ziyaret edip, her seçmenle kucaklaşan AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, girilmedik işyeri, sıkılmadık el de bırakmıyor.

KONAKLIDA 3 706dc

Partilerinin 20 yıllık icraatlarını anlatıp, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatan AK Parti, Türkiye Yüzyılı içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partileri için oy istiyor.

Partinin tüm kademesini sahaya indirip, kampanyaya dahil eden AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, sabahın ilk ışıkları ile indiği sokaktan evine gecenin geç saatlerinde giriyor. Partisi için canla başla çalışan Başkan Toklu'nun öncülüğünde AK Parti, merkez ve kırsalda halkla açık hava toplantıları düzenliyor. Miting havasında geçen toplantıda Başkan Toklu, Milletvekili Mustafa Köse ve Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, partilerinin 20 yıllık icraatlarını anlatıp, 14 Mayıs seçiminin Türkiye açısından tarihi bir seçim olduğunun önemini vurguluyor.

KONAKLIDA 4 44dc2

Türkiye Yüzyılı Projesi içinde vatandaşlardan destek isteyen AK Parti'li Toklu, Köse ve Müftüoğlu, vatandaşların toplantılara gösterdikleri ilgiden ise bir hayli memnun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve partilerine gösterilen ilgiden dolayı bir hayli mutlu olan Başkan Toklu, "Milletimiz, Türkiye'nin 20 yılda nereden nereye geldiğini çok iyi biliyor. Yapılan hizmetleri ve yeni dönemde kimin hizmet yapacağını da milletimiz çok iyi öğrenmiş. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza olan güveni ve inancı da tam" dedi.

KONAKLIDA 5jpg 77422

Toklu sözlerini şöyle sürdürdü, "Alanyalılar, 14 Mayıs'ta Doğru Zamanda Doğru Adam'ı tercih edecektir. Sahada gördüğümüz ilgi. Cumhurbaşkanımıza gösterilen sevgi bunun bir göstergesidir. Türkiye'yi 20 yılda yöneten, sayısız eserleri ile dünya markasına dönüştüren Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a yeniden Türkiye'yi emanet edeceklerinden şüphemiz yok. 14 Mayıs'ta milletimiz, yeniden Erdoğan diyecek, 20 yıllık hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek."

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

Gazeteler