head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

CHP Antalya Milletvekili adayı ve Alanya'nın evladı Murat Özçelik ve CHP Alanya ilçe teşkilatı dur durak bilmeden Alanya'da her esnafa; her kapıya ulaşıp her eli sıkıyor ve yorulmadan; yüzlerinde gülümseme eksik olmadan; bahar coşkusu ile, 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Antalya Milletvekilleri için OY istediler.

özçelik alt2 1fe9e

Alanya akşamlarında , Alanya esnafları ile ülke ve Alanya gündemini  konuşup, Millet ittifakının yönetiminde her şeyin güzel olacağını dile getiren CHP Antalya Milletvekili adayı Murat Özçelik; "Antalya'mızda en az 10 milletvekili ile bölgemizi ve şehrimizi TBMM'de temsil edeceğiz ve bütün sıkıntılar bitecek. Elbet de bütün bunlar sizlerin inancı-desteği ve oylarınız ile olacak" dedi.

özçelik alt 3 6d4a0

ÜMİT UYSAL , KILIÇDAROĞLU VE MURAT ÖZÇELİK İÇİN ALANYA'DAN OY İSTEDİ...

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ümit Uysal da iki gündür Alanya halkı ve esnafı ile çalışmalar yaparak 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Murat özçelik için oy istedi.

özçelik alt 4 8e644

 

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Ümit Uysal şunları söyledi; "Alanya İlçe Örgütümüz, Gençlik Kollarımız ve Milletvekili Adayımız Murat Özçelik ile birlikte Alanya sokaklarında ülkemizin geleceği gençlerimizle bir araya geldik. Gençler size söz 13. Cumhurbaşkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ülkemize yeniden baharı getireceğiz. Özgür olacaksınız, iyi eğitim alacaksınız, istediklerinize daha kolay ulaşacaksınız. Az kaldı, başaracağız! #SanaSöz.      

özçelik rüzgarı 1 61310

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler