head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik ve CHP yönetimi, AGC’yi ziyaret etti. Özçelik Alanya’dan birinin meclise girmesinin Alanya için önemli olduğunu ifade etti...

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya Milletvekili adayı Murat Özçelik ziyarette bulundu. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette, seçim çalışmaları hakkında bilgi verildi.

VEKİL ADAYI AGC DE 2 c923b

AGC Başkanı Gaye Coşkun, Özçelik ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Mecliste Alanya’nın sorunlarını iletecek bir milletvekilinin olmasını isteriz bu noktada sizlere çıktığını yolda başarılar dilerim” dedi. 

‘SORUNLAR ÇÖZÜLECEK’...

Antalya’dan milletvekili seçilmesi halinde Alanya’nın sorunlarını, işçilerin haklarını ve Alanya basın mensuplarının haklarını meclise aktaracağını vurgulayana Özçelik, “Alanya’nın, Gazipaşa’nın ve Gündoğmuş’un birbiriyle iç içe geçmiş sorunları vardır. Bu doğrultuda da ben Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş’un sorunlarını meclise sunup çözeceğim” diye konuştu.

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler