head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne ilişkin mesaj yayımladı...

1 MAYIS VE BAŞKAN YÜCEL 2 92ae4

Başkan Yücel, “ Güzel Alanya’mız için emek veren tüm mesai arkadaşlarım başta olmak üzere tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Başkan Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkelerin istikrar içinde gelişmesi ve kalkınmasında, ekonomilerinin yapılanmasında ve belirlenen hedeflere ulaşmasında işçi ve emekçi kardeşlerimizin katkısı çok büyüktür. En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helâl kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu anlamda daha da önemlidir. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. 1 Mayıs gününün taşıdığı anlamın bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir fonksiyon icra edebileceği de kuşkusuzdur. İşçi ve emekçi kardeşlerimizi hatırlama ve hatırlatma günü olan bu gününün barış, kardeşlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyor; bir bayram havasında, birlik beraberlik içinde kutlanmasını temenni ediyorum.

1 MAYIS VE BAŞKAN YÜCEL 3 ca411

 

Başta güzel Alanya’mız için emek veren tüm mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler