head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Alanya’da Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adaylarının katılımıyla, Cuma Pazarı yakınında oluşturulan seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi...

açılış 1 5da44

 

Alanya’daki Millet İttifakı’nın siyasi parti ilçe başkanları tarafından 14 Mayıs'taki seçim öncesi Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin eski belediye düğün salonu yakınındaki iş merkezinde açtı. CHP İlçe Başkanlığı öncülüğünde yapılan açılışına ittifakın ilçe başkanları ile birlikte , CHP Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır, Murat Özçelik, Müge Gezginci Ünsal, İYİ Parti Antalya Milletvekili adayları Aykut Kaya, Arif Kocabıyık’ta katıldı.

açılış 2 6cbd9

‘GENEL BAŞKANIMIZ BÜYÜK ÇABA HARCADI’...
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının başlayan seçim ofisi açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 siyasi partinin genel başkanlarını 2 yıldır bir araya getirerek demokrasiyi ve parlamenter sistemi rayına oturtmak için çok büyük mücadele verdi dedi.

Karadağ, “Kılıçdaroğlu bizim 13. Cumhurbaşkanı adayımız. Millet İttifakı’na katılan bütün milletvekili, partili arkadaşlarıma ve ilçe başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


BAHÇE;“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ”...
İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe de, “Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı’nı iktidar yapmak üzere hepimiz sahada gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bu bilinçle, heyecanla hepimiz sahalardayız. Millet İttifakı iktidar olacak” diye konuştu.


DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan da, Akıl ve alın teri dökenin, bilek gücünün kazandığı bir Türkiye inşa edeceklerine vurgu yaptı.

 

açılış 4 fc9ee


“SANA SÖZ, BAY KEMAL GELİYOR”...
Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök ise, “Sana söz bay Kemal geliyor. Ortalığı açın” sloganı ile konuşmasını tamamlandı.


“KILIÇDAROĞLU 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAK”...
Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca da “Milletimizin teveccühüyle 14 Mayıs akşamı birinci turda bu işi bitireceğiz. Bizim cumhurbaşkanı adayımız 85 milyonun cumhurbaşkanı olacak. Şu andaki cumhurbaşkanımız AK Parti’nin cumhurbaşkanı, maalesef bizim cumhurbaşkanımız değil. İnşallah 14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz ve o günden itibaren kutuplaşmayı değil kucaklaşmayı, ayrıştırmayı değil birleştirmeyi, hesaplaşmayı değil helalleşmeyi hedef alan ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.


Konuşmaların ardından ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları birlikte kurdele keserek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 

 

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler