head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye olarak düzenlenen ve bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek olan Alanya Uluslararası Çocuk Festivali başlıyor...

Ramazan Bayramı nedeniyle çifte bayram yaşayacak çocukların festivali, 22-23 Nisan tarihlerinde Belediye Hizmet Binası arkasında düzenlenecek.Dünya’da çocuklara yönelik kutlanan tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Alanya’da 22-23 Nisan tarihlerinde Alanya Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında 2 gün sürecek etkinliklerle kutlanacak. Festival, 22 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da Alanya Belediyesi Hizmet Binası önünde başlayacak.

ÇOCUK FESTİVALİ 2 15b3f

ÇOCUKLAR İÇİN YOK YOK...

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenecek Çocuk Festivali’nde çocuklar eğlenceye doyacak. Birbirinden farklı etkinliklerle dolu festival, 22 Nisan Cumartesi saat 10.00’dan itibaren kapılarını misafirlere açacak. Festival içerisinde 2 gün boyunca Balon Katlama Atölyesi, Çocuk Oyunları, Palyaço Gösterileri, Balon Parklar, Robot Gösterileri, Survivor Çocuk Parkuru ve Baloncuk Gösteri Atölyesi yer alıyor.

ÇOCUK FESTİVALİ 3 87460

DJ DOĞUKAN MANÇO ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR...

Dj Doğukan Manço, 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nde 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da yine belediye binası arkasında kurulacak sahnede çocuklarla buluşacak, “Çocuk Şarkıları” çalacak.

Ayrıca 23 Nisan Pazar günü saat 15.00’de çocuklar ve aileleri için hem Boya Festivali hem de Uçurtma Etkinliği düzenlenecek.

“BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI VE AİLELERİNİ FESTİVALİMİZE DAVET EDİYORUM”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu yıl 5.’cisi düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk Festivali’ne bütün çocukları ebeveynleri ile birlikte davet ederken şu ifadeleri kullandı; “Çocuklarımız için her yıl farklı bir bakış açısıyla kutladığımız 23 Nisan’ı bu yıl da dolu dolu kutlayacağız. Bu yıl 23 Nisan’ın Ramazan Bayramı’na denk gelmesiyle çocuklarımıza çifte bayram yaşatacağız. Bu kapsamda bu yılki etkinliğimizi 22-23 Nisan tarihlerinde belediye binası arkasında gerçekleştireceğiz. Birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle dolu, her anı doya doya yaşayacak olan çocuklarımızı ve ebeveynlerini 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivalimize bekliyoruz.”

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler