head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

28. dönem AK Parti Antalya Milletvekili Aday listesi açıklandı. Alanya’yı TBMM’de Mevlüt Çavuşoğlu ve Kuddusi Müftüoğlu temsil edecek.

Büyük bir merakla beklenen 28. dönem AK Parti Antalya Milletvekili Aday listesi açıklandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu listede 1. sırasında yer alırken ve eski hakem Kuddusi Müftüoğlu ise listede 7. sırada yer alarak Alanya’yı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek. AK Parti’nin Alanya’ya özellikle vermiş olduğu önem ve değerin altını çizen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, “28. dönem AK Parti Antalya Milletvekili Aday listesi açıklanmış bulunmaktadır. Öncelikle Antalya’mıza ve Alanya’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Alanya’mıza vermiş olduğu önemi ve AK Partimizin Alanya’mıza göstermiş olduğu değeri bir kez daha görüyor, şahit oluyoruz.

Alanya’mızın evladı, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu AK Parti Antalya Milletvekili Aday listesinin 1. Sırasında yer alırken Alanya’mızın bir diğer önemli değerlerinden Sayın Kuddusi Müftüoğlu’nun da listenin 7. sırasında yer alması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. AK Parti her zaman olduğu gibi bugünde Alanya’mıza sahip çıkmıştır.

Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda Antalya’mızdan ve Alanya’mızdan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği verebilmek için var gücümüzle ve el birliğiyle gece gündüz demeden çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler