head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Tırılar Mahallesinde ‘Gönül Sofrası’nda vatandaşlarla bir araya geldi...

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nın her sene Ramazan ayında düzenlediği geleneksel Gönül Sofrası iftar programı hız kesmeden devam ediyor. Alanya’nın farklı mahallelerinde Ramazan Ayı boyunca yapacakları iftar programlarının ikincisi dün Tırılar Mahallesinde kuruldu.

AK İFTAR 2 a762a

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu İftar programına genci, yaşlısı yüzlerce vatandaş yoğun bir katılım gösteriyor.

Ramazan aylarının kendine özgü olan ruhunun iftar sofralarında yaşanan birliktelikle daha güzel hissedildiğini belirten AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu; “Geleneksel olarak düzenlediğimiz “Gönül Sofrası” iftar programlarımızı Tırılar Mahallemizde gerçekleştirdik. Genci, yaşlısı bir çok vatandaşımızın katıldığı iftar programımızda, Ramazan-ı Şerif’in bereketini, birlik ve beraberliğini halkımızla paylaşarak bu kutsal ayın manevi duygularını hep birlikte paylaşma fırsatı buluyoruz. Gönül Soframıza iştirak eden değerli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK İFTAR 3 03866

VATANDAŞLARDAN TOKLU’YA TEŞEKKÜR...

Tırılar mahalle sakinleri, bu mübarek günde aynı sofra etrafında toplanılarak birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmaya vesile olan başta İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya ve AK Parti Alanya Teşkilatına teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler