head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Eşgilik Düğün Salonu’nda kurulan iftar sofrasını ziyaret etti. İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Belediye Başkanı Yücel, “Bu akşam iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açtık. Ramazan boyunca her akşam burada 3000 kişiye iftar yemeği veriyoruz.” dedi.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı münasebetiyle Eşgilik Düğün Salonu’nda vatandaşlar için kurulan iftar sofrasını ziyaret ederek orucunu vatandaşlarla beraber açtı. Başkan Yücel’e Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ve MHP Meclis Üyesi Mehmet Babaoğlu eşlik etti. Eşgilik Düğün Salonu’nda Ramazan’ın ilk günü başlanan yemek programına Ramazan’ın son gününe kadar devam edileceği açıklandı.

YÜCEL: “BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI MAHMUTLAR’A DA BEKLİYORUZ”...

İftarını Eşgilik Düğün Salonu’nda vatandaşlarla birlikte yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan’da birlik ve beraberliğin en üst noktaya taşındığını vurgulayarak şunları söyledi; “Eşgilik Düğün Salonu’ndaki iftar çadırımızda günlük 3000 kişiye yemek veriyoruz. Bugün de burada vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açmak nasip oldu. 30 Mart Perşembe akşamı Mahmutlar Mahallemizde Cumartesi Pazarı’na kuracağımız iftar soframıza ve akabinde Mahmutlar Ek Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz Ramazan Etkinliklerine bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler