head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve beraberindeki heyetin yeni göreve başlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimini ziyaret etmesinin ardından Bahçe ve ekibi CHP İlçe Başkanlığına iade-i ziyaret gerçekleştirip seçim öncesi gündemi değerlendirdi...

Partililer ile birlikte Millet İttifakı ortakları olarak seçim atmosferini konuşan Bahçe ve Karadağ altılı masanın tüm paydaşları olarak uyum içerisinde çalışacaklarının mesajını vererek Alanya’da seçim güvenliği adına çok ciddi önlemler alacaklarının ve sıkı takipte olacaklarının altını çizdiler.

Ev sahibi olarak konuşmaya başlayan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, konuşmasına İYİ Parti’nin heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başladı ve “Millet İttifakı olarak Alanya’daki birlikteliğimiz ve ortak akılla hareketimiz takdire şayan. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri geçmiş tecrübesi ve mevcut birikimi ile seçim öncesi, seçim günü ve sonrası çalışmalarına tamamen hazırdır. Bizler Alanya’da iletişim ve beraber çalışma adına hiçbir sorun yaşamayan partileriz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden Alanya’mızın seçim güvenliği ve seçim propagandası adına çalışmalar yapıyor, projeler üretiyor. Bugün burada iki partiyiz, fakat altı partinin de ilçe yönetimleri olarak aynı düşünüyoruz. Hepimiz alın teri dökecek ve alnımızın akıyla, dürüstlükle, şeffaflıkla önümüzdeki seçimi kazanacağız. 14 Mayıs gecesi cumhuriyetimizin ikinci asrında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız, 15 Mayıs sabahı her zamankinden daha huzurlu uyanacağız.” dedi.

Ardından misafir olarak İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, sözlerine nezaketleri ve değerli misafirperverlikleri için CHP’lilere teşekkür ederek başladı ve “Millet İttifakı olarak ülkenin aydınlık geleceğinin mimarlarıyız, yerelde hepimiz dostuz, arkadaşız. Partilerimiz farklı olsa da her zaman ortak akılda buluşarak uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ve sonucunda katılımcı demokrasi ile başarılı oluyoruz. Bunun örneğini, uyumlu çalışabildiğimizin canlı kanıtı olarak yerel seçimlerde gördük. Aynı azim ve kararlılık ile de önümüzdeki genel seçimde birlikte çalışacak ve ülkemizi bu harami düzenden hep birlikte kurtaracağız. Birlikte yola çıktık, sonucunda ise birlikte başaracağız. İYİ Parti olarak tüm teşkilatlarımız seçim çalışmalarına hazır. Sizlerin enerji ve heyacanından da gördüğümüz üzere hep birlikte hazırız. 14 Mayıs’a kadar saraylar onların mahalle mahalle, kapı kapı sokaklar bizimdir. Elbette ki inandık, inanarak yürüyor ve başarıya koşuyoruz. Seçim döneminde bir önemli husus da Alanya’mızda sandık güvenliği konusudur. Partilerimizin seçim koordinasyon ekipleri de bu konuda bir hayli mesai harcıyor ve isim isim sandık görevlilerimizi hazırlıyor. İnanıyorum ki Alanya’da hiç kuşku olmadan paydaşlarımızla seçim güvenliğini tamamen sağlayacağız.” dedi.

Konuşmalarının ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan ilçe başkanları katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler