head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Rusya’ya düzenlediği iş gezisinin ardından Tataristan’a geçerek Alanya’yı tanıtmaya devam ediyor...

Tataristan’da kurulmuş olan tek Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Başkan Erdem, Tataristan iş dünyasının Alanya Gazipaşa Havalimanı’na direkt uçuş seferleri konulması yönündeki taleplerini alıp, Alanya’daki yatırım fırsatları konusunda iş insanlarına bilgiler verdi.

ERAY BAŞKAN KAZAKİSTANDA 2 6081a

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya’nın tanıtımı için yurt dışı temaslarına devam ediyor. Başkan Erdem, Rusya’ya düzenlediği KOSGEB Destekli İş Gezisi’nin ardından Tataristan’a geçerek Alanya’yı tanıttı.

Başkan Erdem, Tataristan’da kurulmuş olan tek Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Shamil R. Ageev ile bir araya geldi. Başkan Erdem, Tataristanlı iş insanlarıyla Alanya Gazipaşa Havalimanı ve Alanya’daki yatırım fırsatları başta olmak üzere önemli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Erdem, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Başkent Kazan’da bulunan Tataristan’ın tek Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Shamil R. Ageev ile bir araya geldik. Ziyarette, Tataristan iş dünyasının Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na direkt uçuş seferleri konulması yönündeki taleplerini alıp, karşılıklı çalışma yapma konusunda söz birliğine vardık.

Ayrıca turizm, tarım, inşaat ve emlak alanlarında Alanya'mızdaki yatırım fırsatları hakkında da Tataristanlı iş insanlarına bilgiler aktardık.

Alanya’mıza da davet ettiğimiz Başkan Shamil R. Ageev'e ve iş insanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Uluslararası alanda Alanya’mız iş dünyası adına çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.”

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler